Prvý novembrový týždeň je u viacerých znamení spojený s komunikáciou.Dreamstime
StoryEditor

Prvý novembrový týždeň pozor na komunikáciu: Blíženci nebudú mať chuť rozprávať sa, Panny naopak

31.10.2022, 06:00
ASTRO

Prvý týždeň nového mesiaca je u viacerých znamení spojený s komunikáciou. Ak ju dusíte, potrápi vás aj zdravotne. No ani neuvážené slová nemusia dopadnúť najlepšie.

Baran

Je vo vás príliš veľa strachov, ktoré vás doslova dusia. Ak sa dlhodobo obávate toho, čo bude, odnáša si to zdravie. Ustráchanosť oslabuje prvú, teda koreňovú alebo bazálnu čakru. V prípade, že sa netočí, vznikajú komplikácie spojené s pohybovým aparátom. Uskutočnite nápravu a buďte odvážnejšie.

Býk

Tento týždeň sa z vás stane dobrovoľný martýr. Pomôžete viacerým chorým. Nezanedbávajte však ani svoje zdravie, pretože ho máte iba jedno. Ubolený chrbát zverte do rúk masérov, obličkový systém zásobujte adekvátnym množstvo tekutín a pozornosť venujte aj hrdlu, aby sa doň nevkradol zápal.

Blíženci

Zväčša ste komunikatívny človek, no teraz sa vám do dialógov s blízkymi príliš nechce. Hviezdy však odporúčajú – na debaty nezanevrite a určite nepoľavujte v snahe komunikovať. V opačnom prípade sa s tými, na ktorých vám záleží, emočne vzdialite. V rámci zdravia pozor na urogenitálny trakt, ohrozí ho prechladnutie.

Rak

V ostatnom čase ste si všimli, že vaše stehná či iné telesné proporcie naberajú mohutnejšie kontúry. Stanovte si plán, koľko kilogramov chcete zhodiť ešte do konca tohto roka. A vzápätí robte všetko pre to, aby sa tak aj stalo. Upravte jedálniček, ale najmä pridajte každodenný pohyb v podobe, ktorá vás teší.

Lev

Pozrite sa pravde do očí. Ľudia využívajú vašu ochotu a šikovnosť. Vy sa potom dostávate do situácií, keď vám ide prasknúť hlava. Urobte si poriadok v úlohách, ktoré musíte plniť. Najskôr spravte to, čo potrebujete vy samy, až potom sa vrhnite na požiadavky iných ľudí vrátane rodinných príslušníkov. Zdravie sa zlepší.

Panna

Rada hviezd je jasná - buďte otvorený a komunikatívny človek. V opačnom prípade sa oslabí vaša piata, čiže krčná čakra. Dôsledkom budú zdravotné problémy späté s respiračným traktom. Pozor na angíny, zápaly hrdla, pľúc či priedušiek. Kontrolujte aj svoje dýchanie, zrejme nie je ideálne a je veľmi plytké. Pomôžu dychové cvičenia.

Váhy

Zájdite na plaváreň. Pohyb vo vode posilňuje pohybový aparát a je tiež zázračným liekom na kardiovaskulárne ochorenia. Konečne rozhýbete stuhnuté kosti či kĺby a poďakuje sa vám aj srdce. Plávanie je tiež antidepresívny šport. Medziľudské vzťahy sa vyladia a staré spory sa uhladia.

Škorpión

Starosti prichádzajú zo všetkých svetových strán a vy nadobúdate pocit, že vám z toho všetkého pukne hlava. Navyše, problémy robí aj spánok. Neviete zaspať – a keď sa už konečne ponoríte do sna, zrazu vás čosi vyruší a vy už do rána nezažmúrite ani oka. Dôvod? Máte ťažké myšlienky. Vyskúšajte meditáciu a najmä večer sa nerozrušujte.

Strelec

Vo vašom organizme je málo vitamínov. Doprajte si preto viac ovocia a zeleniny. Vitamín C získate z papriky či paradajok. Áčko sa nachádza v mrkve, éčko zas v orechoch. Veľmi účinným antioxidantom je lykopén, ktorý obsahujú rajčiny. Očakávajte príjemné stretnutie po rokoch, pri ktorom si zaspomínate a od srdca sa zasmejete.

Kozorožec

Občas máte pocit, že vo svete vládne absolútna nerovnováha – dávate zo seba čo najviac lásky, no späť jej prichádza len mizivé percento. Disharmónia sa podpisuje pod oslabenie kardiovaskulárneho systému. Nečudujte sa, keď vám zahapruje tlak alebo tep. Venujte energiu do úprimných ľudí, ktorí vás dokážu napĺňať.

Vodnár

Tento týždeň sa obklopujte milými a príjemnými ľuďmi – pomôže to v boji proti depresiám, ktoré mávate každý rok v jesenných mesiacoch. Smútok a melanchóliu zaháňa tiež počúvanie hudby, športová aktivita, meditácia a rozjímanie či prechádzky v prírodnom prostredí. Zdravie bude poslúchať.

Ryby

Ľudia narodení vo vodnom znamení by mali venovať zvýšenú pozornosť psychickému zdraviu. Vaša záľuba utápať sa vo svojich problémoch, alebo dokonca v problémoch druhých vám kradne obrovské množstvo energie. Meditujte s minerálnymi kameňmi. Pozor na zuby a skryté kazy v medzizubnom priestore.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:17