Tieto znamenia zverokruhu robia tých najhorších susedov.dreamstime
StoryEditor

Bývať s nimi nie je žiadna sranda: Toto sú najhorší susedia podľa horoskopu

09.12.2022, 07:00
ASTRO

Aj keď sú dobré vzťahy nad zlato, so susedmi to nie je vždy jednoduché. Jeden je pokojný a uzavretý, iný naopak hlučný a otravný. Ak ste sa nedávno prisťahovali do nového bytu či domu, mali by ste poznať svojich susedov, aby ste vedeli, čo od nich čakať. To, akí sú, vám môže prezradiť aj astrológia. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu robia tých najhorších susedov.

Málokedy máte možnosť ovplyvniť to, kto sa vedľa vás nasťahuje a takisto si často nemôžete vyberať ani vy, kde a s kým budete bývať. Niektoré z vás majú možno tichých susedov, iné naopak nemali až také šťastie a nasťahovali sa do bytu či domu s bezohľadnými, sebeckými a nepríjemnými susedmi. Ak túžite zistiť, akí budú práve vaši susedia, obráťte sa na astrológiu, vďaka ktorej sa nám podarilo vytvoriť zoznam tých najhorších. Bývať s týmito znameniami nie je žiadna sranda.

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení sú impulzívni a konfrontační. Vedia vás s kľudom zastaviť na chodbe a pustiť sa do vás pre banalitu. Keďže veci riešia s horúcou hlavou, pri konfliktoch používajú okamžitý útok, a preto sa môžete často zamýšľať nad tým, čo by ste podľa nich mali alebo nemali robiť. Síce to nie sú zlí ľudia, no sú prototypom namosúrených susedov, ktorý vrčia po každom v okolí. Či už je to parkovacie miesto, krík trčiaci na ich pozemku alebo upratovanie spoločných priestorov. Dajte si na nich pozor.

Strelec

Strelci sú v mnohých ohľadoch skvelými susedmi. Síce bývajú priateľskí, spoločenskí a čestní, milujú zábavu. Ich večierky sú veľmi hlučné a nezastaví ich ani čas na hodinách. Takisto bývajú neopatrní, či už ide o domáce zvieratá alebo iné veci, ktoré robia. Keďže sú veľkými dobrodruhmi, doma ich často neuvidíte. Práve z tohto dôvodu vás tak môže rušiť ich zavíjajúci pes, ktorý môže občas uniknúť aj na cudzí pozemok.

image

Strelci milujú večierky, a preto môžete očakávať, že sa v noci veľmi nevyspíte.

dreamstime

Býk

Susedia v znamení Býka sú veľmi tvrdohlaví a nepríjemnými sa stávajú v momente, keď sa objaví problém. Najhoršie na tom je, že si nikdy nepriznajú chybu a práve z tohto dôvodu si s nimi môžete vytvoriť dlhodobú susedskú nezhodu. Takáto nevraživosť môže trvať aj dlhé roky. Snažte sa preto s nimi vychádzať dobre, a aj keď viete, že máte pravdu vy, snažte sa im pre kľud a pokoj vyhovieť.

Škorpión

Ľudia narodení v tomto znamení sú plachí, introvertní a nespoločenskí. Keďže sú od prírody uzavretí, rezervovaní a neznášajú zbytočné konverzácie, nikdy neviete, čo id nich čakať. Nezúčastňujú sa spoločných aktivít, snáh, ale aj riešenia problémov. Najdesivejším však na nich je to, že zvyknú svojich susedov mlčky pozorovať spoza okenných závesov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. jún 2024 19:04