Pozrite sa, ktorá vlastnosti patrí k najtoxickejším podľa znamenia zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Baran je sebecký, Vodnárovi chýba empatia. Toto je vaša NAJTOXICKEJŠIA vlastnosť podľa znamenia zverokruhu!

14.12.2023, 11:34
ASTRO

Nedochvíľnosť, nešikovnosť či prílišná emocionálnosť. To sú vlastnosti, ktoré v podstate nikomu neublížia, no mali by ste vedieť, že v každej z vás sa skrýva aj jedna charakterová črta, ktorá keď sa dostane na povrch, môže narobiť veľké škody. Pozrite sa, aká je vaša najtoxickejšia vlastnosť podľa znamenia.

Síce sa každá z nás snaží správať a vyzerať čo najlepšie, je úplne normálne, ak občas ukážeme aj tú negatívnu stránku našej osobnosti. Bohužiaľ, niektoré naše vlastnosti môžu byť naozaj hrôzostrašné a spôsobiť veľké škody. Aby ste vedeli, na ktorú charakterovú črtu by ste si mali dať pozor, pripravili sme si pre vás zoznam najtoxickejších vlastností každého znamenia.

Baran

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Barana, dokážu len ťažko vidieť niekoho iného okrem seba. Jednoducho, nevedia odložiť svoje vlastné túžby ani na chvíľu, pretože sú sebecké. Ak ich mala napríklad ostrihať kamarátka, no práve v ten týždeň jej zomrel blízky človek, ony namiesto toho, aby išli na pohreb s ňou, si nájdu iný salón.

Býk

Tvrdohlavosť je vlastnosť, ktorá charakterizuje ženy nerodené v znamení Býka. Keďže majú veľké ego a bývajú neochotné priznať si svoju vlastnú chybu, nemôžete očakávať, že sa vám od nich niekedy dostane ospravedlnenia. Zákon spravodlivosti a rozumu sa na nich jednoducho nevzťahuje.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 19:29