Pozrite sa, ktoré plemeno je pre vás ako stvorené podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Pes dokáže pomôcť psychicky aj fyzicky: Zistite, ktoré plemeno je podľa znemenia pre vás to pravé

03.01.2023, 10:00
ASTRO

Vedeli ste, že podoba medzi psom a jeho majiteľom nie je náhodná a niektoré plemená si s vami dokážu rozumieť viac ako iné? Podľa astrológie môže totiž pes pomôcť psychicky aj fyzicky, byť vaším úžasným priateľom a skvelým spoločníkom vtedy, ak k sebe nájdete toho správneho. Pozrite sa, ktorý by mohol byť vašou stratenou polovičkou podľa znamenia zverokruhu.

Existujú medzi nami určité plemená psov, ktoré sú viac kompatibilné s konkrétnymi znameniami zverokruhu. Tak ako človek, aj tieto nemé tváre majú povahové vlastnosti pripomínajúce tie ľudské. So psom, ktorý je pre vás ako stvorený, by ste mali vychádzať, mali by ste si navzájom rozumieť a byť podobní. Pozrite sa, ktoré plemeno by mohlo byť vašim najlepším spoločníkom.

Baran

Barani sú od narodenia rozhodnými, bojovnými, silnými vodcami, a preto by sa k nim hodil pes s podobnými vlastnosťami. Ak máte radi skôr väčšie plemená, rozhodne si vyberte nemeckého ovčiaka, ktorý bude vždy nasledovať kroky svojho pána. Ak máte naopak radšej tie menšie, skvelý by pre vás mohol byť Jack Russel, ktorý je dynamický, neúnavný a miluje beh.

Býk

Býci sú citovo vyrovnaní, silní, pokojní a benevolentní. Ich rodinné hodnoty sú priam príkladné, a pre musí byť ich pes schopný prispôsobiť sa veľkej rodine. Takisto by sa však nemal dať ničím vyprovokovať a byť lojálny. Všetky tieto vlastnosti im môže ponúknuť práve Bernský salašnícky pes alebo nemecká doga.

Blíženci

Blíženci so znamením s dvojitou osobnosťou potrebujú vedľa seba psa, ktorý sa dokáže prispôsobiť každej situácii, je plný energie a zvedavosti. Skvelým pre nich môže byť Cavalier King Charles, ktorý je dobre vychovaný, spoločenský, samostatný a kopíruje aktivity podľa svojho pána.

image

Pre Blížencov je skvelým psíkom Cavalier King Charles.

dreamstime

Rak

Najcennejším je pre Rakov rodinný život a lojalita. Pre toto citlivé a náladové znamenie je skvelý Mops. Je to verný spoločník, ktorý vidí iba svojho pána, s ktorým sa rád schúli na pohovke a mazná do sýtosti.

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva sú temperamentní a spoločenskí. Oplývajú šarmom a eleganciou, takže k sebe potrebujú podobne naladeného spoločníka. Psom, ktorého si každý všimne, je ochranársky, zhovievavý a miluje zábavu, je nepochybne nemecký ovčiak.

Panna

Pre Panny je ideálnym psom ten, ktorý bude kopírovať ich obraz. To znamená, že bude pokojný, diskrétny, rezervovaný, pracovitý a láskavý k svojim blízkym. Najväčšiu harmóniu preto môžu dosiahnuť s chrtom alebo borderskou kóliou, ktorá dokáže maskovať svoju citlivosť ako Panny.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 08:13