Pozrite sa, aký bude rok 2023 podľa numerológie.dreamstime
StoryEditor

Rok 2023 podľa numerológie: Pripravte sa na veľké zmeny v osobnom či profesijnom živote

07.01.2023, 10:30
ASTRO

Mnohé z vás majú za sebou veľmi náročné obdobie, a preto očakávate, že rok 2023 bude konečne iný. Máte pravdu, tento rok je časom zmien, nových skúseností, závažných rozhodnutí, spravodlivosti a zodpovednosti. Na druhej strane majú však takéto veľké zmeny aj svoju negatívnu stránku. Pozrite sa, čo môžete čakať v roku 2023 podľa numerológie.

Nielen astrológia, ale aj numerológia vám dokáže veľa prezradiť to, kam sa bude uberať váš život v roku 2023. Po sčítaní všetkých čísel nám tento rok dáva sedmičku, ktorá predznamenáva šťastné, ale aj namáhavé obdobie. Síce je energia tohto čísla pokojná, no ukáže a odhalí vám aj to, čo ste dlho zatláčali do úzadia. Sedmička vyvoláva zmeny ako v osobnom, tak v profesijnom živote, ktoré vás môžu hlboko citovo zasiahnuť a stratiť pôdu pod nohami. Rok 2023 je rokom, kedy si môžete uvedomiť, kým skutočne ste.

Návrat do minulosti

Tento rok vás môže zaviesť do minulosti. Prinesie vám dávno zabudnuté situácie s otázkou, či ste sa z nich poučili. Práve v tomto období tak máte možnosť ujasniť si vlastné chyby, načerpať múdrosť z minulosti a napokon sa rozhodnúť. Prepojené na minulosť budú najmä vzťahy. Zrazu dostanete druhú šancu od expartnera, s ktorým sa buď dáte dokopy a nájdete pri ňom šťastie, alebo zistíte, že odlúčenie bolo tým najlepším rozhodnutím. Takisto očakávajte, že sa dostanete do situácii, z ktorých ste kedysi utiekli a nezvládli ich. Treba sa jednoducho pripraviť na to, že veľa vecí sa nebude vyvíjať tak, ako by ste chceli. Tieto zmeny sú však nevyhnutné, pretože vás môžu posunúť ďalej.

image

Zmeny očakávajte najmä v vzťahoch.

dreamstime

Stratená pôda pod nohami

Rok 2023 bude naozaj nekompromisný a odhalí vám pevné základy života. Totiž, všetko čo doteraz nemalo zmysel sa vám bude rúcať pod nohami. To, čo naopak zostane, to skutočne pevné základy malo a má. Zasiahnuté tým môžu byť najmä vzťahy. Ak máte postavené partnerstvo na zúfalstve, očakávajte bolestivý rozpad. Síce sa budete dlho trápiť, no napokon prídete na to, že je omnoho lepšie stavať vzťah na pevnom rozmyslenom a zmúdrenom ja. Rovnako tak, ak už dlho túžite po zmene práce či štarte v podnikaní, choďte do toho. Cesta k úspechu bude síce tŕnistá, no výsledok bude stáť za to. 

Môže sa vám dariť

Nebojte sa, tento rok nebude len namáhavý, ale môže sa vám aj dariť. Ak sa dlhodobo o niečo usilujete, máte jasno vo svojom smerovaní a zároveň ste ochotné dôjsť k cieľu aj s prekážkami, rok 2023 môže byť pre vás kľúčový. Všetko je totiž o nastavení, a preto sa nebojte zmeniť smer, plány či sny a prispôsobte ich tomu, čo sa práve ponúka. Osudová šťastná sedmička môže byť tam, kde ste si isté tým, čo naozaj chcete. Či už po partnerskej, profesijnej alebo intímnej stránke.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 20:05