Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Váhy sa budú musieť rozhodnúť, Rak konečne vyrieši nezhody

06.02.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. februára do 12. februára.

Baran

Tento týždeň budete mať potrebu robiť niečo so svojim životom. Práve z tohto dôvodu by ste mali venovať veľa času fyzickej aktivite, no nezabúdať ani na samých seba a spoznať svoje najhlbšie potreby, túžby či emócie. Vo vzťahoch sa snažte odstrániť napätie, strávte chvíle s najbližšími a nalaďte sa na pozitívnu energiu. Čo sa týka práce, očakávajte zaneprázdnenosť a tlak, ktorý by mal začiatkom ďalšieho týždňa úplne vymiznúť.

Býk

Už dlhšie pociťujete nespokojnosť v partnerskom živote. Namiesto čakania na zázrak sa pokúste niečo zmeniť vy samy. Venujte partnerovi pozornosť, všímajte si maličkosti, vzájomne sa dotýkajte a uvedomíte si, ako veľmi vám na tom druhom záleží.  V práci sa vám bude dariť, no ak by ste chceli získať nejaké peniaze naviac, skúste sa v domácnosti zbaviť vecí, ktoré už nepotrebujete a predajte ich. Neuvoľní sa tým len miesto, ale aj vaša myseľ.

image

Venujte vašu pozornosť partnerovi.

dreamstime

Blíženci

Predošlé týždne boli plné starostí či problémov, a preto by ste sa mali tieto dni snažiť vypnúť a sústrediť sa na to dobré. Vezmite si aspoň deň voľna, venujte sa sebe a doprajte si zaslúžený relax. Ak cítite, že sa z vášho vzťahu vytratila vášeň, nehľadajte ju niekde inde. Totiž, v živote musíte podstúpiť aj prekážky, ktoré vás s partnerom ešte viac spoja a posilnia. Nezadané majú naopak možnosť spoznať niekoho nového, tak nezabudnite otvoriť svoje srdce.

Rak

V tomto týždni sa do popredia dostanú emócie a vzťahy. K hádkam môže prísť najmä v rodinnom živote, no zachovajte kľud. Konečne sa totiž budete môcť vyrozprávať z toho, čo vás už dlho trápi. Takisto sa pripravte na finančné starosti a nezhody s partnerom. Ak ste nezadané a máte v okolí niekoho, kto sa vám páči, skúste sa prestať držať svojich zásad a urobte prvý krok vy samy.

image

Očakávajte rodinné hádky.

dreamstime

Lev

Považujete svoj vzťah za rutinný? Najbližšie dni budete mať potrebu spoznávať nové a vzrušujúce, no snažte sa tomu odolať. Naopak by ste sa mali viac zamerať na partnera, užiť si spoločné okamihy a spomenúť si na to, prečo ste sa doňho vlastne zamilovali. Zároveň očakávajte aj žiadosť o pomoc od osoby, ktorá je vám blízka. Nepoučujte, ale buďte dôveryhodným radcom, ktorý túži pomôcť z hĺbky srdca.

Panna

Nenechajte sa odradiť neúspechmi či ľuďmi okolo vás. Vďaka vašej energii a vytrvalosti totiž môžete tento týždeň zvládnuť aj nemožné. Čo sa týka vzťahov, neodkladajte dôležitý rozhovor s partnerom a vyrozprávajte si to, čo vás v poslednej dobe trápi. Keď nájdete spoločné pochopenie a vyriešite nezhody, môžete sa v živote posunúť ďalej.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 08:49