Tieto znamenia zverokruhu sa problémom vo vzťahu vyhýbajú.dreamstime
StoryEditor

Doslova sa im vyhýbajú: Tieto znamenia nevedia riešiť konflikty

09.03.2023, 17:00
ASTRO

Súčasťou každého partnerského vzťahu sú bohužiaľ aj hádky a nezhody. Zatiaľ, čo niektorí partneri sa ich snažia riešiť s chladnou hlavou, o probléme komunikujú a hľadajú kompromis, existujú ľudia, ktorí sa konfliktom doslova vyhýbajú. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu nevedia riešiť vzťahové nezhody.

Existujú znamenia zverokruhu, ktorým niektoré povahové črty bránia v konfrontácii s partnerom. Problémy vo vzťahu ignorujú a vyhýbajú sa im len preto, že nechcú míňať energiu na niečo tak zraňujúce, stresujúce a vyčerpávajúce ako je hádka. Pozrite sa, či sa v týchto znameniach nenájdete náhodou aj vy alebo váš partner.

Ryby

Ľudia narodení v tomto znamení majú veľký stres z konfliktov. Ak na nich partner kričí alebo používa hrubý jak, cítia sa zraniteľne a vydesene. Keďže uprednostňujú bezstarostný spôsob života, hádkam, vážnym diskusiám a konfliktným ľuďom sa vyhýbajú. Predtým, ako sa rozhodnú komunikovať s partnerom o probléme, potrebujú čas na premyslenie a zváženie všetkých možností.  

Rak

Raci milujú svojich partnerov celým srdcom a nemajú povahe zapájať sa do konfliktov. Skôr sa vo vzťahu snažia zabrániť ich počiatočnému vzniku. Keďže veľa premýšľajú a majú pozitívnu myseľ, nechcú aby im hádka negatívne ovplyvnila vzťah. Dôrazne odmietajú konfrontáciu a veria, že problém sa dá vyriešiť sám.

Váhy

Ľudia narodení v znamení Váhy neznášajú, keď vidia niekoho, kto sa zapája do konfliktu. Vo vzťahoch to majú rovnako. Keďže pri nezhodách by sa museli prikloniť na jednu stranu, čo im je príliš nezdvorilé, proti problémom si radi stavajú múr. Konfliktom sa jednoducho vyhýbajú za každú cenu a uprednostňujú dosiahnutie kompromisu, než aby sa zmierili s utrpením.

Strelec

Pre Strelcov je psychická aj fyzická záťaž konfliktu vo vzťahu niekedy priveľa. Namiesto hádky s partnerom, komunikácie a konfrontácie preto radšej mlčia. Nepotrebujú totiž dosiahnuť svoje. V čase nezhody by najradšej odcestovali niekam preč, kde by mohli počkať, kým sa problém vyrieši.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 14:12