Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Baran pocíti stres a únavu, Panna stretne osudovú lásku: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

28.03.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 27. marca do 2. apríla.

Baran

Tento týždeň by ste sa mali vyhnúť cestovaniu, ktoré pre vás najbližšie obdobie môže byť nielen únavné, ale aj veľmi stresujúce. Zároveň si dajte pozor na svoje financie a nemíňajte príliš na zbytočnosti. Už dlhšiu dobu chodíte z práce domov neskoro večer a v týchto dňoch sa tento zvyk odzrkadlí aj na vzťahoch s vašimi najbližšími. Skúste sa preto cez víkend viac venovať svojmu partnerovi a vďaka spoločne strávenému času môžete prísť na to, že najdôležitejšia je vždy rodina.

Býk

Pripravte sa na úspešný týždeň. Konečne dôjde vo vašom živote k finančným zlepšeniam. Môže za to aj fakt, že využijete príležitosť, ktorá sa vám naskytne a vďaka schopnosti ovplyvňovať ostatných sa vám podarí zvládnuť čokoľvek, čo si zaumienite. Naopak v súkromí budete pociťovať napätú atmosféru. Keďže toho máte veľa v práci, častokrát si neuvedomujete slová, ktoré v hneve a strese vyslovíte. Skúste preto radšej konfliktom vyhnúť.

Blíženci

Najbližšie dni pocítite stres a napätie, za ktoré budú môcť nečakané výdavky a konflikty s najbližšími. Pokúste sa preto zachovať pokoj a zamyslite sa nad tým, ako sa z problémov dostať a nie si ich narobiť ešte viac. Jediný, na koho sa tento týždeň budete môcť obrátiť, je partner. Ten vám pomôže v týchto ťažkých chvíľach. S kľudom si cez víkend doprajte aj relax alebo usporiadajte stretnutie s priateľmi.  

Rak

V práci sa vám bude dariť. Vyriešite si totiž všetky finančné nezrovnalosti a pravdepodobne dostanete ponuku na lepšie miesto. Vo vzťahoch sa pripravte na nedorozumenia, ktoré budú súvisieť s rozdielnymi predstavami o budúcnosti, ale aj nezáväzným flirtom z partnerovej strany. Uvedomte si však, že za jeho správaním sa skrýva nedostatok vašej pozornosti. Nezadané naopak dostanú možnosť stretnúť svoju životnú lásku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 11:18