Blíži sa čarovný spln.dreamstime
StoryEditor

Pozrite sa čo znamená spln v marci pre znamenia Panna a Ryba. Kedy bude ďalší?

30.03.2023, 11:00
ASTRO

Pripravený alebo nie, prichádza zmena.

Spln v Panne nastáva 9. marca 2023. Počas tejto astrologickej udalosti budete túžiť po novosti a robiť veľké plány, ako to zmiešať. Spln mesiaca ovplyvňuje všetky znamenia zverokruhu, no najviac to pocítia Panna a Ryby. 

Život je plný možností. Môžete pokračovať v prežívaní, robiť tú istú starú vec deň čo deň, alebo môžete veci oživiť.

Nuž, pripravte sa na nejakú zmenu, láskavosť. "Červového" mesiaca v splne v Panne 9. marca 2023. Počas tohto obdobia budete túžiť po nejakej vážnej novinke vo svojom živote, pričom si budete robiť veľké plány. Prirodzene, v tejto astrologickej udalosti je toho viac.

Tu je to, čo ešte môže vaše znamenie zverokruhu očakávať od "červového" splnu v Panne, a ako to môže ovplyvniť váš život v budúcnosti.

Čo presne je červí mesiac v splne v Panne?

Vráťme sa na chvíľu späť. V astronómii mesiac prechádza rôznymi cyklami, ako ste si pravdepodobne uvedomili. Spln je, keď Mesiac na oblohe vyzerá ako veľká guľatá guľa. Vo svete astrológie je každý spln viazaný na iné znamenie, čo mu dodáva špeciálnu atmosféru.

Každý spln má tiež meno, ktoré dostal v priebehu času. Tento konkrétny spln má názov, ktorý pochádza zo zmesi indiánskych, koloniálnych a európskych zdrojov. Podľa Almanachu starého farmára sa Mesiac v splne vzťahuje na larvy chrobákov, ktoré sa v tomto čase začínajú objavovať z rozmŕzajúcej kôry stromov a iných miest, ktoré si na zimu ukryli. Označuje sa tiež ako Mesiac v splne a Mesiac v splne, v závislosti od toho, s kým hovoríte.

Ako ovplyvní spln červa v Panne vaše znamenie zverokruhu?

V skutočnosti sa v tomto čase deje niekoľko rôznych astrologických udalostí, ktoré ovplyvňujú celkový pocit z tohto splnu. Mesiac a Slnko tesne vibrujú s Uránom, planétou zmeny a vytvárajú hladký tok okolo tohto splnu.

Vo svojom živote budete túžiť po nových veciach, či už to bude také jednoduché ako vyskúšanie novej sezónnej ponuky vo vašej obľúbenej kaviarni, alebo také dôležité ako prijatie novej pracovnej ponuky. Napriek tejto túžbe po novosti sa stále nechcete vysporiadať s nejakým veľkým narušením vo svojom živote. Je však na čase sa posunúť.

Pluto a Saturn zároveň menia znamenia, vďaka čomu máte pocit, že je čas podstúpiť veľké riziko. Všetky tieto astrologické udalosti môžu spôsobiť, že sa budete cítiť "roztrhaní".

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. máj 2024 00:16