Tieto znamenia zverokruhu robia tých najlepších manželov a otcov.dreamstime
StoryEditor

Túžia po veľkej rodine: Tieto mužské znamenia sú nadšenými a starostlivými rodičmi

24.05.2023, 17:00
ASTRO

Čo hľadáte na svojom životnom partnerovi? Vernosť, spoľahlivosť, zodpovednosť alebo charizmu? Priznajme si, že každá z nás túži mať po boku niekoho, kto nebude len dokonalým manželom, ale aj milujúcim otcom. Tieto mužské znamenia zverokruhu to majú predurčené. Patrí k nim aj ten váš?

To, v akom znamení ste sa narodili, dokáže ovplyvniť mnoho vecí. Možno sa podľa horoskopov neriadite, no musíte uznať, že častokrát majú v konečnom dôsledku hviezdy napokon aj tak pravdu. Ak by ste chceli nájsť partnera, ktorý bude dobrým manželom a zároveň aj dokonalým otcom, pripravili sme si pre vás zoznam mužských znamení zverokruhu, ktoré túžia po veľkej rodine a nezľaknú sa starostlivosti o deti.

Býk

Býci sú pre rodinu jednoducho stvorení. Pri nich nemusíte mať obavy, že vás raz opustia kvôli inej žene, pretože im na manželstve veľmi záleží. Túžia po niekoľkých potomkoch, ktorých dokážu vychovávať s veľkou podporou, disciplinovanosťou a trpezlivosťou. Síce sú milovníkmi pravidiel, ako rodičia sú veľmi tolerantní a milujúci.

Rak

Okrem toho, že bývajú Raci dokonalými manželmi, rovnako tak sú aj skvelými rodičmi. Keďže sú citliví, vnímaví a súcitní, svoje deti dokážu bezprostredne milovať. Aj keď občas pochybujú o svojich schopnostiach, niet sa čoho obávať. Muži narodení v tomto znamení sa o svojich potomkoch starajú zodpovedne, vyžadujú od nich úprimnosť a neznášajú konflikty. Nerozmaznávajú ich však, ale učia veci, ktoré sa im do života určite zídu.

Váhy

Muži narodení v znamení Váhy si na výbere budúcej partnerky dávajú veľmi záležať. Ak nájdu tú najlepšiu z najlepších, niet na čo čakať. Túžia po veľkej rodine, o ktorú sa budú môcť starať deň čo deň. Ako rodičia sú starostliví, čestní, spravodliví a spoľahliví. Vždy sa snažia svojim potomkom poradiť, pomôcť im a naviesť na správnu cestu, aby boli v živote takí úspešní ako oni.

Lev

Keďže muži narodení v znamení Leva túžia láske a rodinnom zázemí, nemusíte sa pri nich báť, že by nemali záujem o deti. Práve naopak, snívajú o potomkoch, ktorých raz budú môcť naučiť kráse života, optimizmu a humoru. Ako rodičia bývajú empatickí, kreatívni, spoločenskí a harmonickí.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 17:08