Mesačný kúpeľ si doprajte počas novu a splnu.dreamstime
StoryEditor

Dnes máte jedinečnú príležitosť zbaviť sa negatívnych energií. Doprajte si mesačný kúpeľ

11.01.2024, 14:00
ASTRO

Cítite sa vyčerpaní, bez nálady, prípadne máte pocit, že všetko na čo siahnete sa hneď pokazí? Doprajte si mesačný kúpeľ, ktorý vás zbaví týchto myšlienok a zároveň vám pomôže zmyť z vás všetko negatívne. A prečo práve dnes? Pretože kúpeľ je účinný len počas dní, kedy je mesiac buď v nove, alebo splne. A práve dnes, 11.1. sa nachádza mesiac v jednej z tejto fáz.

Ďalší kúpeľ si budete môcť dopriať najskôr o dva týždne, keď bude mesiac v splne a to 25.1.

Mesačný kúpeľ

Luxus v podobe vane, na ktorú bude dopadať mesačný svit zrejme väčšina z vás nemá. Preto začnite tým, že si do okna z ktorého vidíte mesiac, vložíte väčšiu fľašu s vodou. Tú necháte „nabiť“ mesačným svitom. Následne  si pripravte kúpeľ. Napustite si plnú vaňu vody, tak aby ste v neboli čo najviac ponorení a pridajte aj vodu, ktorá je nabitá mesačným svitom. S odplavením negatívnej energie si poradí aj škorica či soľ. Preto ich tiež pridajte do kúpeľa.

image

Mesačný kúpeľ vám pomôže zbaviť sa negatívnej energie.

dreamstime

Sila myšlienok

No nebude to také jednoduché, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Žiadne zázraky na počkanie sa neudejú bez vášho pričinenia a úsilia. Stlmte vo vašej kúpeľni svetlo, prípadne si zapáľte sviečky, alebo bielu šalviu, ktorá má tiež schopnosť očistiť tak vás ako i priestor od negatívnej energie. Zahĺbte sa do svojich myšlienok. V prvom kole si predstavte všetko, čo vás ťaží. A postupne sa jednej po druhej týchto myšlienok zbavujte. Doslova ju zo seba zmyte. Lunárna energia, ktorá je práve počas dní novu a splnu najsilnejšia, vám to zjednoduší a pomôže vám očistiť sa od všetkého, čo vás ťaží. Zároveň dodá silu všetkým pozitívny myšlienkam. Preto buďte opatrní a dávajte pozor na to, na čo myslíte po očisťujúcom rituáli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:31