Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Astrologická predpoveď na najbližšie dni: Barana ťaží finančná situácia, Raka čaká romantika

19.02.2024, 13:30
ASTRO

Túžite zistiť, čo si pre vás hviezdy pripravili na týždeň od 19. do 25. februára? Čítajte ďalej a dozviete sa, na čo sa môžete najbližšie dni tešiť alebo čoho sa obávať.

Lev

Tento týždeň bude turbulentný a pochmúrny. Nielenže budete pociťovať väčší stres, ale zažijete niekoľko nepríjemných hádok a konfliktov. Aby sa situácia ešte nezhoršila, snažte sa myslieť skôr než niečo poviete. Vo vzťahu sa zamerajte na úprimnosť a konečne si s partnerom povedzte, čo vám prekáža a ako to vyriešite. 

Panna

Dariť sa vám najbližšie dni nebude len v práci, ale aj vo vzťahoch. Okrem toho, že dokončíte  odkladané povinnosti, ale konečne strávite príjemný čas s tými najbližšími. Nezabudnite však ani na partnera, ktorý túži po vašej pozornosti. Ak ste nezadané, vybehnite niekam do prírody a verte, že stretnete pár zaujímavých ľudí. 

Váhy

Chcete všetko hneď a to je chyba. Najbližšie dni by ste si preto mali uvedomiť, že nedokážete splniť každú jednu úlohu alebo zrealizovať všetky sny. Skúste sa zamyslieť nad tým, čo je naozaj dôležité a čo naopak nie. Ak na to prídete, budete omnoho menej pod stresom a tlakom. Čo sa týka vzťahov, pozor si dajte na nedôveru, ktorá spôsobuje zbytočné konflikty. 

Škorpión

Zabudnite na minulosť a chyby, ktoré partner urobil. Uvedomte si, že už nikdy nezmení to, čo bolo. Skúste žiť viac v prítomnosti a naučte sa odpúšťať. Nemôže byť predsa všetko dokonalé a úžasné. Okrem toho prestaňte tlačiť na partnera a neočakávajte od neho veci, ktoré nie je schopný splniť. Ak ste nezadané, na toho pravého si ešte musíte počkať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 13:33