instagram.com/jasmina_alagic
StoryEditor

Prekrásne vyznanie pôvabnej Jasminy Alagič: Prezradila, čo ju vo vzťahu robí skutočne naplnenou a šťastnou

28.10.2021, 09:00
Celebrity
Šarmantná Jasmina Alagič priznala, čo ju v živote skutočne napĺňa a robí šťastnou.

Jasmina Alagič patrí spolu so svojím manželom, Patrikom Rytmusom Vrbovským, k najobľúbenejším a najsledovanejším párom nášho šoubiznisu. Nedávno prezradila na svojom instagramovom profile, čo ju vo vzťahu s jej manželom robí skutočne naplnenou a šťastnou. “Niečo vám poviem o mojom mužovi,” začala.

“Dnes ráno, keď som jeho a Sanelka odprevádzala z domu, sa ma pýta, aký budem mať deň. Hovorím mu, že hneď ako odídu sa idem vyvaliť do vane a užívať si chvíľku absolútneho ničoho, pretože dnes výnimočne začínam s povinnosťami trošku neskôr. S obrovským úsmevom a láskou na mňa pozerá, pobozká ma a povie mi, aké je to super! A ja viem, že on mi krásne dni naozaj praje. Môj muž odo mňa neočakáva žiadne veci, aby bolo doma vždy navarené, upratené a podobne, môj muž skrátka vždy chce aby som bola spokojná a mala krásny deň a keď deň napríklad nájde doma jeho obľúbené jedlo, tak sa poteší ako malý, nie akoby to bola samozrejmosť,” priznala Jasmina o vzťahu so svojím manželom. 

Pôvabná Jasmina a Rytmus tvoria pár už niekoľko rokov. Spoločne vychovávajú syna Sanela, čo z nich robí nádhernú rodinu. Vyjadrenie Jasminy mnohých prekvapilo, no jedine v dobrom. Láskavosť a úprimnosť z tejto divy doslova vyžaruje, preto nebolo prekvapením, že majú medzi sebou, s manželom Rytmusom, čistú a skutočnú lásku. “Môj muž mi každý deň niekoľkokrát povie ako ma ľúbi a každý večer ma škrabká pred spaním. Toto sú veci, ktoré sú pre mňa tisíckrát viac ako to, či mi pomáha v kuchyni, alebo vykladá umývačku. Môj muž mi každý deň dáva krásne emóci.e”

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 12:45