archív Jasmina Alagič
StoryEditor

Slovenské celebrity sú na Vianoce pripravené. Ako vyzerá stromček u Tiny či Jasminy Alagič?

24.12.2021, 08:00
Celebrity
Štedrý deň sa už blíži a väčšina domácností má už napečené či stromčeky ozdobené. Pozrite sa s nami, ako vyzerajú Vianoce u niektorých slovenských celebrít?

Vysmiata Tina 

Obľúbená speváčka, ktorá prednedávnom zdieľala fotografiu s jej novým priateľom, má prípravy na Vianoce už v plnom prúde. Na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej vypeká s deťmi a rodinou vianočné pečivo. Niet pochýb, že tieto Vianoce žiari šťastím a láskou. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Natália a Attila Végh 

"Boli klasické plače už len, keď sa Mikuláš zjavil medzi dverami," napísala Natália Végh pod fotografiu, na ktorej sa celá rodinka teší z príchodu Mikuláša. Véghovci mali už vtedy stromček postavený a ozdobený. Rodinka sa tieto sviatky teší aj na príchod druhého bábätka, párik prezradil, že to bude dievčatko.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Végh (@natalindri)

Vianoce u Gáboríkovcov

Ivana Gáborík si tento rok vyrobila niektoré ozdoby sama. "Konečne mám už aj ja svoju tvorbu na stole. Poviem Vám, že ma to veľmi bavilo, úplná psychohygiena," napísala k fotografii, na ktorej vidno stromček v plnej kráse. Prezradila, že ozdoby kupuje v Amerike, a preto je taký iný a jedinečný. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:58