profimedia
StoryEditor

Potratila, o deň na to natáčala scénu s bábätkom. Seriálová Monica musela svoj žiaľ skrývať

16.01.2022, 22:00
Celebrity
Krásna herečka, ktorá stvárnila ikonickú Monicu Geller, sa deň po strate svojho bábätka postavila pred kamery a to rovno na scénu, ktorá bola pre ňu najťažšia.

Už od momentu, kedy sa Courteney Cox objavila na televíznych obrazovkách ako Monica Geller, sa spolu s ostatnými hercami stala hviezdou. Pôvabná herečka bola na vrchole slávy a zdalo sa, že má všetko. Okrem slávy, ďalších hereckých ponúk či vysnívanej práci si našla manžela a všetko sa zdalo rozprávkové. Zlom však prišiel v momente, keď sa snažila otehotnieť. 

Ako prezradila po dlhých rokoch, nebolo to totiž ľahké, práve naopak. V skutočnosti prežívala podobný osud, ako jej seriálová postava. Monica Geller, ktorú si Courteney zahrala, totiž nemohla so svojím partnerom otehotnieť. Nakoniec sa tak rozhodli pre adopciu. V reálnom živote však Monica skúšala umelé oplodnenia. Tie neboli ľahké, práve naopak - okrem fyzickej bolesti si totiž odtrpela mnoho psychickej bolesti a trápenia. Niekoľkokrát totiž potratila. 

Donosiť a porodiť jedinú dcérku Coco jej pomohlo umelé oplodnenie až tesne pred 40-tkou. Práve kvôli tomu sa rozhodla začať s vlastnou šou, v ktorej pomáha ženám s podobným osudom, ako mala ona sama. Do dnešného dňa si totiž pamätá, aké ťažké bolo prežiť každý jeden potrat. ,,Pamätám si ako som potratila a o deň na to sme natáčali scénu, v ktorej Rachel porodila a my sme sa tešili z malej Emmy,'' opisuje svoje spomienky herečka. 

,,Bolo to strašné a zničujúce, no musela som sa stále tváriť šťastne a zábavne,'' dodala Courteney. V spomínanej scéne si maličké bábätko dokonca podržala na rukách a tešila sa z nej. V skutočnosti však myslela na to, že ona sa mamou možno nikdy nestane... Seriálová Monica si natáčala bolestivú scénu deň po potrate Seriálová Monica si natáčala bolestivú scénu deň po potrate profimedia

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:59