Z Petra by pokojne mohol byť model, čo poviete?
StoryEditor

Najsexi športovec zimnej olympiády. Na slovenského hokejistu sa nevedia vynadívať ani zahraničné fanúšičky

17.02.2022, 14:00
Celebrity
Pozornosť celého národa sa teraz upriamuje na hokejistov, ktorí majú jedinečnú možnosť získať medailu. Rozhodne o tom už zápas s Fínskom, ktorý sa bude konať o pár hodín.

Aj keď to spočiatku vyzeralo tak, že slovenskí hokejisti nevkročili na ľad tou správnou korčuľou, všetko sa to otočilo v treťom zápase. Slováci predviedli nielen bojovnosť, ale aj vytrvalosť - a aj vďaka tomu zdolali Spojené štáty, čo bolo pre mnohých prekvapením. O pár hodín sa stretnú na ľade s Fínskom, s ktorým sme už jeden zápas prehrali. 

image

Sexi vojak, z ktorého nebudete vedieť spustiť oči. Nový objav na slovenskej scéne si zamilujete okamžite

Nech to už dopadne akokoľvek, všetci sa zhodujú na jednom a to, že táto skupina hokejistov skutočne prekvapila a ukázala bojovnosť. Jednou z hlavných hviezd zápasu bol nepochybne aj asistent nášho brankára, Peter Cehlárik. 26-ročný hokejista pôvodom zo Žiliny sa radí k našim súčasným najlepším. K hokeju láka aj ženské publikum. Momentálne ho na sociálnych sieťach sleduje takmer 25-tisíc ľudí a veľkú časť z toho určite tvoria práve ženy.

Peter má za sebou pôsobenie v NHL, kde hral za tím Boston Bruis a momentálne pôsobí v ruskej KHL. Po jeho boku stojí už roky priateľka Soňa, s ktorou sú skutočne krásnym párom. Aj keď sa kariéra mladého športovca ešte len rozbieha, ako zadné vrátka by pokojne mohol využiť svet modelingu. Čo myslíte? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 20:44