Leošovi Marešovi jeho druhá manželka Monika porodila tretie dieťa.
StoryEditor

Manželka Leoša Mareša porodila. Dvojica prezradila aj pohlavie bábätka

11.03.2022, 11:00
Celebrity
Český moderátor a porotca speváckej šou Leoš Mareš sa stal opäť otcom. Tretie dieťa mu porodila druhá manželka, Monika Marešová.

V druhej polovici októbra minulého roka oznámil fotkou svojej manželky, že čakajú dieťa. Dnes sa pochválil rovno dvomi fotkami. Jednou s prasknutou škrupinkou vajíčka a popisom A je to... a druhou, ktorá prezrádza, že po dvoch chlapcoch sa Leoš Mareš konečne dočkal dievčatka.

Moderátor zverejnil komunikáciu so svojou mamou, kde okrem pohlavia dal vedieť, že dcérka je, našťastie, úplne zdravá. Meno princeznej známa dvojica zatiaľ neprezradila.

Leoš Mareš má z prvého manželstva s Monikou Poslušnou dvoch synov, šestnásťročného Jakuba a dvanásťročného Matěja. S jeho druhou Monikou, čo je preňho podľa jeho slov osudové meno, sa vzali vo februári 2018 a prijala meno Marešová. Moderátor je známy tým, že o svojej žene skladá ódy, kde príde a vyzerá to tak, že naozaj našiel tú pravú.

Baby boom v okruhu SuperStar tým však nekončí. Nedávno sa stala mamou svojho druhého dieťatka aj česká speváčka Ewa Farna, ktorá poslednú sériu speváckej súťaže moderovala. K synovi pribudla, rovnako ako Leošovi, dcérka. Ewa meno bábätka netají a s fanúšikmi sa podelila o radosť menom Ella.

Obom rozrastajúcim rodinám želáme najmä veľa zdravia a rodinného pokoja.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 02:06