Speváčka Rihanna čaká dieťa s raperom ASAP Rockym.Dreamstime/Asaturjan
StoryEditor

Rihanna a jej tehotenské outfity. Dali by ste si toto na seba?

20.03.2022, 12:00
Celebrity
Pri všetkej úcte k tehotným ženám, ktoré sú pre nás posvätné, toto je minimálne na zamyslenie. Speváčka Rihanna je jedna krásna žena a tehotenstvo jej pristane. Len ho možno niekedy príliš a zbytočne ukazuje. Čo myslíte?

Barbadoská speváčka a módna návrhárka Rihanna čaká dieťa s priateľom, raperom ASAP Rockym. Vyzerá veľmi spokojne a ako napísala na Instagrame: „Nechajte si tehotenské veci, ja budem nosiť to, čo mám rada!“ A tak ju vidíme neustále s holým bruchom v poriadne extravagantných a úsporných outfitoch. To, že nenosí tehotenskú módu je v poriadku. Zdá sa však, že čím vo vyššom stádiu je, tým menej toho na seba dáva.

Čím väčšie brucho, tým menej oblečenia

Každopádne je teraz pre paparazzov ešte vhodnejší objekt. Svoje tehotenské kreácie predvádza aj na sociálnych sieťach a pre mnohých je inšpiráciou. Dlhá rozopnutá ružová bunda a roztrhané rifle, krátky čierny top s dierami v strede či asymetrický tyrkysový overal. Zo všetkého jej samozrejme výrazne trčí tehotenské brucho. To sú jedny z mála jej výstredných odevov.

Či už je to príliš, posúďte samy. Jedno je isté. Ak by náhodou niekto nevedel, že je tehotná, stačí sa pozrieť. Bruško ochotne ukazuje všade. Už teraz sa môžeme tešiť na budúce outfity jej potomka. Iste budú jedinečné. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:58