Britney Spears a Sam Ashgari, ktorý je údajne jej tretím manželom.Dreamstime.com/Starstock
StoryEditor

Speváčka Britney Spears šokovala treťou svadbou, ale to nie je všetko. Ukázala tehotenské bruško!

13.04.2022, 15:00
Celebrity
Vyzerá to tak, že sa život Britney Spears konečne obracia k dobrému a speváčka je šťastná. Za posledné dni na Instagrame odprezentovala niekoľko životných noviniek. Najprv pridala post o tom, že má manžela, teraz je vraj tehotná.

Speváčka Britney Spears prešla mnohými závažnými a ťažkými životnými obdobiami. Bojovala s alkoholom, zobrali jej synov, dvakrát sa rozviedla a stratila aj svojprávnosť. Viackrát sa vrátila na scénu a potom sa zasa stiahla. Raz hore, raz dole. To je celý jej život. Momentálne je, zdá sa, konečne šťastná po boku herca Sama Asghariho.

Tretí manžel, tretie dieťa

Britney posledné dni na svojom Instagrame stále šokuje. Nedávno pridala post s fotkou svojho partnera Sama, kde ho nazvala manželom a tešila sa zo svojej slobody a z toho, že je na mieste, kde konečne nie sú paparazzi. Aj Sam ju vo svojich príspevkoch označil ako manželku, aj keď sa nikde svadobné fotografie neobjavili a informácia tak ostáva nepotvrdená.

Slovo manžel však použila aj v oznámení o tom, že čakajú dieťa. „Keď som šla na výlet na Maui, schudla som toľko, aby som to zasa mohla pribrať naspäť. Pomyslela som si, čo sa to deje s mojim žalúdkom? A môj manžel mi povedal, že som len tehotná. Tak som si urobila tehotenský test a hmm no, porodím dieťa,“ napísala. To je len časť z jej postu. Priznala, že sa aj bojí, pretože mala popôrodné depresie, ktoré už zažiť nechce.

Ako tiež napísala, asi sa bude menej ukazovať na verejnosti kvôli fotografom, ktorí ju teraz iste budú prenasledovať na každom kroku. Rozhodla sa, že bude radšej na sebe pracovať, šíriť lásku, radosť a cvičiť jogu. Speváčka už pridala aj video, kde sa predvádza v rôznych modeloch. Napísala k nemu, že tam už má malé bruško a už jej až tak nesedia nohavice.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. máj 2024 12:45