Jessica Alves na nových fotkách vyvoláva otázku, či je toto človek z mäsa a kostí.Profimedia
StoryEditor

Neuveríte, že toto je živý človek. Plastiková Jessica Alves vyráža dych

27.04.2022, 06:00
Celebrity
Jessica Alves pôsobí akoby ste sa pozerali na sochu alebo figurínu. Absolútne vyretušované fotky a množstvo plastík z nej robia človeka, o ktorom zapochybujete, že naozaj dýcha a žije.

Britská televízna hviezdička Jessica Alves nedávno podstúpila ďalšiu operáciu a tentoraz si dala zväčšiť zadok silikónovými implantátmi. Netají sa tým, že chce mať krivky ako Kim Kardashian či Jennifer Lopez. Aj keď Jennifer je prirodzená a krásna žena, čo sa bohužiaľ o Jessice a Kim povedať nedá. Na nových fotkách tak rovno predviedla zadok, ale aj obrovské prsia. Pózuje v úspornej spodnej bielizni, v zlatom korzete a kde tu len posypaná diamantmi.

Premena z muža na ženu

Jessica Alves je ženou ešte len dva roky. V roku 2019 sa rozhodla pre zmenu pohlavia z Rodriga Alvesa na Jessicu. Zároveň priznala, že je transgender, čo pre týchto ľudí nie je vôbec jednoduché, či už po psychickej, alebo fyzickej stránke. Piateho januára 2020 sa tak znova narodila, ale už ako žena.

Premena Jessicy zahŕňala okrem zmeny pohlavia aj psychickú podporu, množstvo ženských hormónov a operácií. Operáciami bola však posadnutá už ako Rodrigo, keď sa prezentovala ako živý Ken. Už vtedy mala prerobenú celú tvár, odstránené rebrá, umelo vytvorené tehličky na bruchu, svaly a mnoho iného. Ani v ženskom tele to nie je iné. Čím ďalej, tým viac pôsobí umelo a neživo. Ale to je jej zámer.

Posledné, čo ešte Jessica Alves plánuje, je zmena hlasu. Fyzicky už ako žena vyzerá, stále sa však prezradí, keď prehovorí. A keď sa ozve, ako povedala, treťou otázkou je hneď, či je trans, čo je pre ňu veľmi frustrujúce a zraňujúce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 18:54