Lena Katina a Julia Volkova z dua TATU.Profimedia
StoryEditor

Kam sa podela Julia zo skupiny TATU? V tejto žene ju už ledva nájdete

02.05.2022, 09:00
Celebrity
To, že sa ľudia rokmi menia a vyvíjajú je normálne. V čase najväčšej slávy mali speváčky z ruského dua TATU len pätnásť rokov. Je však rozdiel zmeniť sa rokmi a zmeniť sa zákrokmi, čo je prípad Julie.

Od roku 2000 im patrila hudobná scéna a vyleteli ako rakety. Julia Volkova a Lena Katina z dua TATU majú za sebou úspešnú kariéru, ktorú postavili aj na svojom vzťahu. Lesbická láska bola len marketingovým ťahom, neskôr speváčky priznali, že sú obe heterosexuálky. V roku 2003 propagovali Rusko na Eurovízii, kde skončili tretie. Publikum ich milovalo. Dve krásne mladučké roztomilé dievčatá so skvelými pesničkami.

Boli iné, odvážne a v Rusku čosi nevídané. Ich spoločná kariéra trvala necelých pätnásť rokov. Prišli nezhody, hádky, až sa skupina rozpadla. Každá šla svojou cestou a dnes sú obe stále úspešné sólové speváčky, hoci nie na celosvetovej úrovni, kam to dotiahli pred rokmi spolu.

Návrat TATU

Dnes majú 37 rokov, stali sa matkami, Lena má syna a Julia dcéru a syna. Jednu z nich už asi nespoznáte. Kým Lena sa svojmu mladému ja stále podobá, Julia prešla rukami odborníkov niekoľkokrát a je z nej iná žena. Pery, nos, úzka tvár, obočie, to sú len základné viditeľné zmeny. Julia skrátka vyzerá úplne inak. Pre niekoho možno krásna, pre iného príliš prerobená.

Julia Volkova

Začiatkom októbra minulého roka na svojich Instagramoch obidve potvrdili, že túto jar sa po dvadsiatich rokoch vracajú a chystajú veľký comeback. Vyzvali fanúšikov, aby im dali tipy, koho chcú vidieť s nimi na pódiu. Žiaden koncert zatiaľ neavizovali, preto uvidíme, čo z toho naozaj bude.

Lena Katina

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 18:54