Adela na rodinnom zábere, ako nazvala fotografiu s manželom a bývalými partnermi.Instagram/trochu_inak_s_adelou
StoryEditor

Adela so svojimi ex na jednom zábere: Toto sú moje lásky, vyznala sa Vinczeová a prezradila, čo trápi jej manžela

09.05.2022, 19:30
Celebrity

Počas uplynulých desiatich týždňov trvania Let´s Dance sa moderátorka Adela Vinczeová stretávala s poriadne vysokým číslom svojich partnerov na meter štvorcový. Zjavne s tým však nemá problém, aj keď priznala, čo trápilo jej manžela.

Zatiaľ čo ona v tanečnej šou zasadala za porotcovský stolík, jej manžel Viktor Vincze sa zhostil úlohy moderátora, ale aj dvaja z ex partnerov Adely Vinczeovej sa podieľali na prípravách veľkolepého projektu. Pre niekoho nepríjemné, ale ostrieľaná hviezda je s tým zjavne vysporiadaná a dala na frak všetkým špekuláciám a klebetám jednou jedinou výstižnou fotkou.  

Modrovský aj Bezdeda vedľa Vinczeho

Ak ste sledovali tanečnú šou pozorne, určite vám neuniklo dookola skloňované meno Petra Modrovského, ktorý mal v siedmej sérii Let´s Dance dôležitú úlohu po stránke prípravy tanečníkov. Tomáš Bezdeda sa zas staral o zákulisie šou. „Bez Peťa by neboli tance, aké boli. Bez Deda by neboli rozhovory v zákulisí,“ napísala Adela pod záber, na ktorom je s tromi mužmi svojho života, dvomi bývalými a aj manželom. A keďže sa všetci usmievajú od ucha k uchu, problém zjavne nemá ani jeden z nich.    

Rodinná fotka

Moderátorka je známa svojim nadhľadom a v tomto duchu okomentovala aj záber s manželom Viktorom a dvomi bývalými láskami: „Aj vďaka vzťahom s nimi som tá, ktorá sa zapáčila môjmu manželovi. Takže ďakujem páni za všetko a vždy vám budeme s Vikim držať palce!“ Po tom, ako im poďakovala za osobný aj profesný život ešte s vtipom jej vlastným dodala: „Bez nich by nebola táto rodinná fotka.“

Čo trápi Viktora?

Kým Adela sedela v porote a Viktor moderoval šou, divákom neunikla zaujímavá dynamika medzi manželskou dvojicou, ktorá nemala problém v priamom prenose doberať si jeden druhého. „Občas si s manželom spievame v aute pesničky od Tomáša Bezdedu. Dlhodobo Vikiho trápi, že s ním nedám takú dvíhačku z Hriešneho tanca, ako som dala včera na párty s Peťom Modrovským,“ smeje sa Adela s nadhľadom, nad neexistujúcimi vzťahovými problémami.   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 02:29