Jessica je zástankyňou toho, že menej je viac.Profimedia
StoryEditor

Ona že má štyridsať? Odhalili sme tajomstvo dievčenského vzhľadu herečky Jessicy Biel

16.05.2022, 15:00
Celebrity

Herečka a manželka speváka Justina Timberlaka v marci oslávila štyridsiatku. Avšak odkedy Jessica Biel hrala v seriáli V siedmom nebi, takmer sa nezmenila. Prezradila, ako to robí.

Jedna vec je genetika, ktorá dodá základ, avšak potom je veľmi veľa na vás a na tom, čo pre seba robíte. Herečka Jessica Biel pôsobí dievčensky už dlhé roky. Ale keby sa o svoj vzhľad nestarala, nebolo by to tak ani s najlepšími génmi. Starostlivosť o pleť je pre ňu veľmi dôležitá. Prezradila svoje triky.

image

Jessica Biel ako predstaviteľka Mary Camdenovej v seriáli V siedmom nebi.

Profimedia

Levanduľový olej pre pleť

Jessica je zástankyňou toho, že sa snaží svoju pokožku nepreťažovať a ide cestou menej je viac. Svoju pleť najmä hydratuje a tonizuje. Je známa tým, že má rada prírodné produkty, ako napríklad levanduľový toner, ktorý pleť upokojí a dodá jej sviežosť. Tým, že sa jej koža lietaním a celkovým životným štýlom vysušuje, dbá na hydratačné séra.

Neznáša mejkap

Miluje masky, ktoré dá do chladničky a neskôr sú na pokožke chladivé a osviežujúce. Krémy používa na vodnej báze, jednak kvôli hydratácii, ale aj preto, lebo neznáša mejkap. Jej vizážista raz prezradil, že preto namiesto toho mieša krém s korektorom.

V rámci líčenia Jessica vždy postaví svoj vzhľad najmä na zvodnom pohľade. Preto má vždy so sebou klieštiky na vytočenie mihalníc, ceruzku na obočie a sací papier, aby si z tváre odstránila mastnotu.

Nepoužíva žiadne vychytávky proti starnutiu. Zatiaľ. Nezabúda však na opaľovací krém na tvár, ktorú aj tak nevystavuje slnku. Bez spálenia ostáva pleť hladšia, pružnejšia a dlhšie mladšia.  

Joga a vyvážená strava

Okrem pružnej pleti, chce mať Jessica Biel aj pružné telo. Preto roky cvičí jogu. Už na prvý pohľad je vidieť, že má telo samý sval. Dokonca jogu verejne propagovala, aby k nej pritiahla aj viac mužov. To, že menej je viac, dodržiava aj v jedle. Je zdravo, v kuchyni nepoužíva olej, neje nič mastné a denne vypije veľa vody. Samozrejmosťou je dostatok spánku. A to aj pri dvoch deťoch, ktoré má s Justinom Timberlakom.

Jessica momentálne hviezdi v seriáli Candy. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 18:26