Zmeňte svoj účes a urobte ho zaujímavejším vďaka ofine.dreamstime
StoryEditor

Čas na zmenu, vyskúšajte ofinu! Zistite, či sa vám viac hodí strih Beyoncé alebo Penelope Cruz

20.06.2022, 15:00
Celebrity

Známe celebrity sa zmien neboja a neustále skúšajú niečo nové. Rozmýšľali ste o zmene účesu aj vy? Odhoďte všetky zábrany a vyskúšajte ofinu v štýle pod obočie, krátku alebo takú, ktorá zakryje vysoké čelo. Inšpirovať sa môžete strihmi Beyoncé, Dakoty Johnson alebo Penelope Cruz.

Množstvo žien má z ofiny strach, no ak si vyberiete správny strih, z výsledkou môžete byť nadšené. Ofina totiž dokáže zmeniť celkový imidž, upútať pozornosť a zvýrazniť rysy tváre. Predtým, než sa odhodláte experimentovať, inšpirujte sa staršími premenami celebrít ako Beyoncé či Penelope Cruz, na ktorých môžete vidieť, že tento typ účesu má niečo do seba.

Ofina prehodená na strany

Herečka Dakota Johnson, známa najmä ako Anastasia Steel, ukázala vo filme 50 odtieňov sivej, že nielen vlasy po pás, ale aj ofina môže vyzerať vkusne, jemne a sexi. Síce v bežnom živote uprednostňuje herečka účes bez nej, tento štýl jej neuveriteľne pristane. Po ostrihaní nosí ofinu rovno, no keď jej dorastie, rozdelí si ju uprostred a prehodí na strany. Tento strih sa bezpodmienečne hodí najmä ženám, ktoré majú vyššie čelo a dlhšiu tvár. V takomto prípade ju dokáže ofina opticky skrátiť.

Krátka ofina

Speváčka Lady Gaga je žena, ktorá sa nebojí experimentovať a skúšať nové veci. Či už sú to rôzne príčesky, parochne, farby vlasov alebo strihy. Ofinu ste na nej mohli vidieť už niekoľkokrát a naposledy to bolo na premiére filmu Klan Gucci. Takáto krátka ofina sa hodí najmä tým, ktorým nevadí na seba pútať pozornosť. Najviac ju však privítajú ženy so súmernejšími rysmi tváre, ktoré tento typ ešte viac zvýrazní.

Rovná ofina nad obočie

Španielska herečka Penelope Cruz má k ofine pozitívny vzťah, pretože ju v priebehu svojej kariéry nosila už niekoľkokrát. Vždy však vyskúša nový strih, ako napríklad rovno strihanú ofinu, ktorá končí tesne nad obočím, a teda nepadá do očí. Vďaka tomuto účesu môžete získať zaujímavejší imidž. Ofina nad obočie sa hodí najmä ženám, ktoré majú okrúhlu symetrickú tvár.

Ofina pod obočie

Speváčka Beyoncé nosila ofinu veľmi dlhý čas, no posledné roky chodí bez nej. Ofinu nosila nedbalo upravenú a s dĺžkou pod obočie, ktorá jej tvárové rysy trochu zjemnila. Tento štýl účesu má v sebe francúzsky nádych, a preto hodí sa ženám, ktoré milujú eleganciu a nevadí im ráno venovať úprave vlasov niekoľko minút. Nevýhodou tohto strihu je, že musíte do kaderníctva chodiť častejšie, ofinu totiž treba zastrihávať každé tri týždne.

Vzdušná ofina

Emilia Clarke, známa zo seriálu Hra o tróny alebo filmu Predtým, ako som ťa spoznala, nosila ofinu len krátko, no neuveriteľne jej pristala. Takýto účes, plný objemu, s vlasmi po ramená a zostrihanými vrstvami, je vynikajúci pre ženy s menšou tvárou. O vzdušnú ofinu sa však musíte poriadne starať a pre najlepší výsledok používať penové tužidlo alebo lak. Výhodou tohto účesu je, že ak s ním budete nespokojné, môžete ofinu nechať dorásť a učesať si ju do strán.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 09:34