Nia Vardalos ohlásila pokračovania filmu Moja tučná grécka svadba.instagram/popculture
StoryEditor

Moja tučná grécka svadba bude mať pokračovanie. Neuveríte, ako dnes vyzerá hlavná hrdinka

04.07.2022, 15:00
Celebrity

Film Moja tučná grécka svadba, ktorý vyšiel v roku 2002, si získal fanúšikov po celom svete, vrátane Slovenska. Určite si aj vy spomeniete na lásku medzi vydajachtivou ženou a mladým Američanom, ktorý to mal v gréckej rodine ťažké. Neuveríte, no hlavná hrdinka ohlásila po dvadsiatich rokoch pokračovanie tejto nezabudnuteľnej komédie.

Moja tučná grécka svadba, nezabudnuteľný film, ktorý rozpráva príbeh o láske medzi gréckym dievčaťom a mladým americkým vegetariánom. Ten, ako budúci zať, ani len netušil, čo ho v rodine čaká. Ak sa chcel pred oltár postaviť pred svoju budúcu manželku, musel sa prispôsobiť naozaj všetkému, ako napríklad zasvätiť sa do tradícii, jedla alebo rodinného podniku. Táto zábavná romantická snímka sa napokon dočkala aj pokračovania, ale nestalo sa tak úspešným ako jednotka.

Okrem toho, že si film získal fanúšikov po celom svete, bol nominovaný na Oscara za najlepší scenár. Vďaka nemu sa preslávila aj Nia Vardalos, ktorá stvárnila hlavnú hrdinku Toulu Portokalosovú. Keďže kanadská herečka nikdy nedostala takú perfektnú úlohu, ktorá by jej tak veľmi sadla, rozhodla sa, že s celou jej filmovou gréckou rodinou sa znovu vráti k divákom v tretej časti. Túto radostnú správu oznámila fanúšikom na sociálnej sieti.

Herečka a režisérka

Už minulý rok Nia prezradila, že scenár k pokračovaniu filmu Moja tučná grécka svadba je dokončený. Prednedávnom sa dokonca fanúšikom na sociálnej sieti zdôverila, že natáčanie tretej časti je už v plnom prúde. Vo videu sa k nim prihovárala z hotelovej izby a informovala ich, že sa práve nachádza v Aténach. Okrem toho potešila mnohých aj ďalšou radostnou správou. „Hádajte, kto je režisér... Som to ja,“ priznala sympatická herečka. Kto by to povedal, že si Nia po prvom úspechu obľúbi skôr život za filmovým plátnom ako samotné javisko. Na režisérsku stoličku sa však neposadila prvýkrát, na konte má v tejto pozícii aj romantickú komédiu Nenávidím Valentína.

V pokračovaní filmu o gréckej rodine nebude chýbať ani manžel hlavnej hrdinky, ktorého stvárňuje John Corbett. Smutnou správou je, že herec, ktorý hral rolu Toulynho otca, Michael Constantine, sa už bohužiaľ pred kamery nepostaví. Minulý rok totiž zomrel vo veku 94 rokov. „Jeho želaním bolo, aby sme v natáčaní pokračovali. Všetci sme sa zhromaždili aj kvôli tomu, aby sme si uctili jeho pamiatku,“ povedala herečka. Je vidieť, že Nia sa z nakrúcania veľmi teší, no všimli ste si, ako nádherne vyzerá?

Vyzerá lepšie ako kedysi

Aj keď to v skutočnom živote herečka nemala veľmi ľahké a jej príbeh manželstva s Ianom Gomezom vôbec neskončil šťastne, Nia stále žiari. Radosť jej robí najmä dcéra Ilaria a takisto aj úspešná kariéra režisérky. Síce nikdy nepatrila do skupiny najkrajších žien, očividne starne do krásy. Herečka má už 59 rokov, ale vyzerá takmer rovnako ako v časoch najväčšej slávy. Veď sa sami pozrite, ako jej to pristane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:58