Kardashianky obsadili v TOP 10 najsledovanejších celebrít na Instagrame niekoľko priečok, no na prvé miesto nedosiahla ani jedna.Mivida
StoryEditor

Toto je 10 najsledovanejších celebrít na Instagrame. Klan Kardashianiek v popredí, no na prvé miesto to nestačí

27.07.2022, 15:00
Celebrity

V súčasnosti sa sláva a popularita nemeria len počtom získaných cien a vypredaných koncertov, ale predovšetkým počtom sledujúcich. Veľké množstvo celebrít si práve vďaka tomu začalo zarábať skôr Instagramom než svojou profesiou. Toto je desať najsledovanejších tvárí na svete.

Sociálna sieť Instagram je v súčasnosti predovšetkým biznisovou platformou, ktorú využili aj známe celebrity a namiesto počtu získaných cien a vypredaných lístkov na koncerty sa začali predbiehať v tom, kto má najvyšší počet sledujúcich. Toto je rebríček 10 najsledovanejších tvárí Instagramu. Pozrite sa, komu patrí prvá priečka.

10. Kendall Jenner

Prvý, ale nie posledný krát sa v rebríčku najsledovanejších celebrít umiestnil niekto z klanu Kardashianiek. Kendal Jenner s 247 miliónmi sledujúcich porazila Justina Biebera a obsadila krásne desiate miesto. Úspešná modelka zatiaľ ako jediná z piatich slávnych sestier neponúka na Instagrame materský obsah a medzi ľuďmi je stále vnímaná ako plnohodnotná supermodelka. V súčasnosti je tvárou kampaní pre niekoľké svetové značky, venuje sa výrobe produktov na bielenie zubov, podniká v oblasti destilátov a so svojou sestrou vytvorila kolekciu líčidiel pre Kylie Cosmetics.

9. Khloé Kardashian

Khloé, mladšia sestra Kim Kardashian, sa vďaka 260 miliónom sledujúcich umiestnila na deviatej priečke. Keďže sa v súčasnosti moderátorka a modelka najviac teší zo svojej štvorročnej dcéry True, jej Instagram je plný záberov z rodinného života a radostných zážitkov. Známa sa stala aj vďaka škandálom a aféram z roku 2019, keď sa na sociálnych sieťach zdôverila fanúšikom o nevere svojho manžela. Na jej profile si však prídu na svojej aj milovníčky manikúry a chudnutia.

8. Beyoncé

Speváčka Beyoncé sa v minulosti umiestnila na štvrtej priečke najsledovanejších celebrít Instagramu, no tretí rok po sebe sa drží na ôsmom mieste. Dôvodom môže byť aj fakt, že držiteľka niekoľkých desiatok Grammy je matkou troch detí a na sociálne siete nemá už toľko času. Tento rok ju na výslnie dokázal vytiahnuť až nový album a skladba Break My Soul, ktorá vypálila vo všetkých hitparádach.

 

7. Ariana Grande

Talentovaná speváčka Ariana Grande sa umiestnila s 321 sledujúcimi na siedmom mieste. Síce na Instagrame nie je dennodenne aktívna, no veľmi často zverejňuje autentické videá zo svojich koncertov, zo zákulisia natáčania videoklipov a fotení kampaní. Najviac fanúšikov jej však pribudlo minulý rok, kedy sa s verejnosťou podelila o snímky zo svadby s realitným agentom Daltonom Gomezom.

6. Kim Kardashian

O dva milióny sledujúcich predbehla Arianu Grande Kim Kadashian, o ktorej sa v tomto roku  hovorilo naozaj veľa. Či už to bol rozvod s Kanye Westom, nová skincare značka SKKN by Kim alebo nový priateľ. Slávu však zožala aj po Met Gala, kde si na seba obliekla šaty Marilyn Monroe, kvôli ktorým musela schudnúť niekoľko kíl. Šepká sa, že jej to nepomohlo, pretože ich odovzdala veľmi poškodené.

5. Dwayne Johnson

Hviezda akčných filmov a profesionálny westler známy najmä pod prezývkou The Rock sa umiestnil na piatom mieste s 327 miliónmi sledujúcich. Síce môže Dwayne Johnson pôsobiť na mnohých len ako kopa svalov, na svojom profile neustále fanúšikom ukazuje svoj komediálny talent, život s tromi dcérami a taktiež im odovzdáva rady ohľadom cvičenia či zdravého stravovania.

 

4. Selena Gomez

Herečka a speváčka Selena Gomez sa umiestnila na štvrtej priečke s 334 miliónmi sledujúcich. Popularitu si získala najmä vďaka svojej úprimnosti. Rozhodla sa totiž, že sa na Instagrame  zdôverí svojím fanúšikom o jej mentálnom zdraví, depresiách či panickom ataku, ktorý zažila po diagnostikovaní lupusu. Na svoje si však môžu prísť aj milovníčky krásy a módy, pre ktoré má Selena nachystané kozmetické výrobky zo svojej značky Rare Beauty.

 

3. Lionel Messi

K najsledovanejším celebritám Instagramu nepochybne patrí aj Lionel Messi, ktorý s 347 miliónmi sledujúcich obsadil tretiu priečku. Argentínsky futbalista sa okrem toho radí aj k najlepšie plateným športovcom, je niekoľkonásobným držiteľom Zlatej lopty a dlhoročným reprezentantom FC Barcelona. Fanúšikov na jeho sociálnej sieti môžu zaujímať najmä jeho spolupráce so svetovými značkami, ale často odľahčuje svoj obsah aj rodinnými snímkami.

2. Kylie Jenner

Najmladšou z top desiatky je Kylie Jenner, ktorá sa umiestnila na druhej priečke s 356 miliónmi sledujúcich. Modelka a podnikateľka bola v minulosti označená aj za najmladšiu miliardárku, no po veľkom množstve nesúhlasných reakcii jej tento titul vzala speváčka Rihanna. Kylie vie, ako využiť svoj potenciál a sexepíl, a to najmä na Instagrame. Okrem toho úspešnej značky Kylie Cosmetics si pozornosť získala aj utajovaným tehotenstvom s dcérou Stormi.

1. Cristiano Ronaldo              

Prvé miesto už niekoľký rok po sebe nepochybne patrí futbalistovi Cristianovi Ronaldovi. Majster Európy, dlhoročný útočník Realu Marid je známy nielen pre svoju vášeň k športu, ale aj k móde a neodolateľnej vizáži. Fanúšikov však zaujal aj jeho rodinný život s náhradnými matkami a súčasnou partnerkou Georginou Rodríguez, s ktorou má päť detí. V tomto ohľade zažil tento rok aj boľavú ranu, keď mu po pôrode dvojčiat zomrel syn.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:10