Tieto celebrity majú dovolenku pri mori už za sebou.instagram/michaelakocianova
StoryEditor

Rolins v Taliansku, Kocianová na Ibize. Tieto slovenské celebrity majú dovolenku pri mori už za sebou

01.08.2022, 12:00
Celebrity

Niektoré slovenské celebrity majú tohtoročnú dovolenku pri mori už za sebou. Dara Rolins sa vybrala do Talianska, modelka Michaela Kocianová zas na Ibizu. Pozrite sa, ktoré tváre šoubiznisu si užívajú leto plnými dúškami.

Len málokto si vie predstaviť leto bez dovolenky pri mori. Svoje o tom vedia aj známe slovenské celebrity, ktoré tento rok navštívili obľúbené destinácie. Pozrite sa, ako si užívajú leto.

Barbora Krajčírová na Sicílii

Moderátorka Barbora Krajčírová si toto leto užila dovolenku pri mori už dvakrát. Taliansko patrí k jej obľúbeným destináciám, a preto sa rozhodla prvýkrát navštíviť nádhernú Sicíliu spolu s rodinou počas Veľkej noci a druhý raz vycestovala s kamarátkami bez muža a detí. „O krásach Sicílie som dlhé roky počúvala od svojich známych a rodiny, buď tam niekto zažil nezabudnuteľnú dovolenku, alebo sa tam zastavil na predĺžený víkend a ostal očarený,“ vysvetlila Barbora, ktorú juh Talianska načisto očaril.

 

Sestry Nízlové si spolu užili Capri

Daniele a Veronike Nízlovej prirástol k srdcu luxusný taliansky ostrov Capri, ktorý sa nachádza na juhu krajiny pri Neapole. Už v detstve chodievali s rodinou na dovolenky na sever Talianska a vyrážali spolu na výlety. Podľa speváčok je Capri výborná destinácia na oddych, no môžete tu načerpať aj pravú taliansku atmosféru. „Ostrov ma očaril na prvý pohľad. Je to nádherné starobylé miesto, všetko je tam ladené do modro-bielych farieb a typických talianskych vzorov, od kachličiek v kúpeľni až po šaty v miestnych butikoch,“ tvrdí Daniela, ktorá spolu so sestrou nemohla na dovolenke zabudnúť ani na poriadne nákupy.

Michaele Kocianovej jedna dovolenka nestačí

Modelka Michaela Kocianová vyrazila tento rok na španielsky ostrov Ibiza spolu s partiou kamarátov, medzi ktorými nechýbal ani moderátor Bruno Ciberej. Po návrate z Ameriky sa rozhodla, že jedna dovolenka jej toto leto rozhodne nebude stačiť. Z Ibizy plánuje ísť od Chorvátska a v septembri autom do Toskánska, kde si túži pozrieť vinice a ochutnať tradičné toskánske víno.

Dara Rolins oslávila s partnerom prvé výročie

Speváčka Dara Rolins sa spolu s partnerom a dcérou Lolou rozhodla navštíviť prekrásne Taliansko. Hovorí sa, že leto praje láske a svoje o tom vie aj táto zaľúbená dvojica. Dare totiž minulý rok v júli vstúpil do života charizmatická Pavel Nedvěd, s ktorým sa spoznala práve na talianskom jazere. "Dnes je to PRESNE ROK, čo sme si spolu dali našu PRVÚ kávu, na Lago di Garda," napísala speváčka, ktorá tvrdí, že dnes jej nič už nechýba. Toto leto spolu na slnečnej Sardínii oslávili svoje prvé výročie. O tom, že Dara je šťastnejšie než kedykoľvek predtým, rozhodne nemôžete pochybovať.

Nela Pocisková sa v plavkách nemá za čo hanbiť

Herečka a speváčka Nela Pocisková patrí k najobľúbenejším tváram slovenského šoubiznisu. Pre mnohých predstavuje veľký zdroj inšpirácie, najmä čo sa týka skvelej formy. Svedčia o tom aj je zábery z tohtoročnej rodinnej dovolenky v Španielsku, kde by si len máloktorá žena nevšimla to štíhle bruško, pevný zadok a vyrysované nohy.

Andrea Verešová a jej sexi krivky

Modelka Andrea Verešová si to tentoraz namierila na obľúbený grécky ostrov Mykonos, ktorý vyhľadávajú mnohé slovenské či svetové celebrity. Spoločnosť jej robili dve kamarátky, no po jej boku nechýbal ani manžel Daniel. Modelka sa svojim fanúšikom nezabudla pochváliť ani so sexi zábermi v plavkách. „A leto sa môže začať,“ napísala stručne.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:24