Jennifer Coolidge stvárnila nezabudnuteľnú Stiflerovu mamu.Shutterstock
StoryEditor

Film nie je ďaleko od reality. Jennifer Coolidge, známa ako Stiflerova mama, sa pochválila počtom milencov

15.08.2022, 09:00
Celebrity

Ktorý tínedžer by si nepamätal na bláznivú komédiu Prci, prci, prcičky? Viacerým predstaviteľom sa vďaka nej podarilo preraziť v hereckom svete a jednou z nich je aj Jennifer Coolidge, ktorá stvárnila nezabudnuteľnú Stiflerovu mamu. Herečka však priznáva, že okrem slávy vďačí tejto role aj za vysoký počet milencov.

Americká komédia Prci, prci, prcičky z roku 1999 patrí po celom svete medzi filmové klasiky. Keďže sprevádzala dospievaním nejedného z vás, veľké množstvo fanúšikov má nepochybne aj v našich končinách. Po odvysielaní pomohlo dokonca účinkovanie v tomto úspešnom projekte viacerým hercom odštartovať kariéru a dopriať im slávu. Medzi nich nepochybne patrí aj herečka Jennifer Coolidge, ktorá si zahrala zvodnú Stiflerovu mamu, pre ktorú mal slabosť stredoškolák Finch. Film jej nepriniesol len veľký úspech a obľubu, vďačí mu aj za niečo iné.

Muži túžiaci po Stiflerovej mame

Po premiére filmu sa Jennifer stala v podstate za jednu noc naozajstnou svetovou hviezdou. Priznáva, že absolútne nečakala, že jej môže vedľajšia rola mamy jedného z hlavných hrdinov priniesť tak veľkú popularitu. Medzi zástupom fanúšikov, ktorí herečku v tom čase obdivovali, sa našlo aj nespočetné množstvo mužov, ktorí sa neskláňali len pred jej talentom, ale lákal ich aj jej sexepíl. Síce má dnes herečka už 61 rokov, na tieto časy spomína s úsmevom, gráciou, no nebojí sa k vyjadreniam pridať ani štipku pikantnosti. „Rola Stiflerovej mamy mi dala veľa. Od toho filmu som si užila veľmi veľa sexu. Táto úloha mi priniesla oveľa viac benefitov, než som čakala. Napríklad by som sa nikdy nevyspala s približne 200 ľuďmi," povedala otvorene Jennifer. Okrem sviežeho sexuálneho života jej však táto rola aj mnohé zobrala.

 

Všetko má svoje pre aj proti

Keďže si jej fanúšikovia postavu natoľko obľúbili, objavila sa aj v ďalších štyroch častiach známej komédie. Herečka však priznala, že to malo aj svoje negatíva. „Pozornosť, ktorá mi bola venovaná, však presiahla moje zábavky v posteli. Vďaka tomu som sa stala známou v celom fimovom priemysle. Ľudia, ktorí o mne predtým vôbec nevedeli, ma odrazu prosili, aby som sa objavila v ich projektoch. Myslím si, že to bolo hlavne preto, lebo ma videli ako Stiflerovu mamu," tvrdí Jennifer. Režiséri ju totiž dlhú dobu túžili obsadzovať len do podobných úloh sexi dračice, a preto celé roky nedostala možnosť stvárniť aj serióznejšiu postavu. Niet sa čomu čudovať, keď je dodnes verná blonďavej hrive, vyzývavým výstrihom a obtiahnutým róbam. Aj napriek obavám si herečka stihla zahrať v ďalších známych filmoch ako Pravá blondínka, Moderná Popoluška, ale aj seriáloch Priatelia, Dve baby na mizine či Sex v meste.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 08:26