Spor medzi Victoriou a Nicolou naberá na obrátkach.instagram/nicolaannepeltzbeckham
StoryEditor

Údajne to začalo výberom svadobných šiat: Neuveríte, prečo sa Victoria Backham neznesie so svojou nevestou

17.08.2022, 18:00
Celebrity

Síce si mnohí dlho mysleli, že Nicola Peltz do rodiny Beckhamovcov skvele zapadla, no v súčasnosti vyzerá situácia úplne odlišne. Medzi svokrou a nevestou panuje nepriateľská atmosféra, ktorá údajne začala výberom svadobných šiat. Pozrite sa, čo sa za týmto sporom skrýva naozaj.

Mladomanželia Nicole a Brooklyn si len prednedávnom povedali svoje “áno“, no aj keď by si v súčasnosti mali užívať len radostné chvíle, údajne tomu tak u rodiny Beckhamovcov nie je. Síce sa na sociálnych sieťach snažia uverejňovať šťastné fotografie či videá a nešetria ani vrelými vyznaniami, medzi nevestou a svokrou údajne panuje nepriateľská atmosféra. Pozrite sa, prečo sa Nicola s Victoriou nemôžu vystáť.

 

Dôvodom majú byť šaty, ale aj žiarlivosť

Aj keď sa Victoria vyjadrovala na stranu nevesty v srdečnom tóne, problémy v rodine údajne začali už pri prípravách na svadbu. „Pre Brooklyna sme si ani nemohli želať milšiu a rozkošnejšiu dámu. Sme veľmi šťastní, milujeme ju. A on je veľmi šťastný tiež," povedala modelka tesne pred sobášom svojho syna. Klebety o tom, že medzi nevestou a svokrou panuje nevrlá atmosféra, vznikli najmä kvôli tomu, že si Nicole neobliekla svadobné šaty od Victorie. Nevesta sa totiž nakoniec rozhodla pre iný model ladený v romantickom štýle. „Plánovala som a skutočne som to chcela. No potom pár mesiacov predtým si uvedomila, že to jej ateliér nestihne urobiť, tak som si potom vybrala iné šaty. Ona nepovedala, že si ich nemôžem obliecť. A ja som nepovedala, že si ich nechcem obliecť. Tam to všetko začalo,“ tvrdí Nicole, ktorá mala dokonca svoju svokru aj zámerne vynechávať z príprav na svadbu. Z tohto tichého konfliktu tak napokon mala vzniknúť nepretržitá dráma, ktorá zapríčinila v rodine Beckhamovcov veľké dusno.

 

Po svadbe si Brooklyn a Nicola začali naplno užívať spoločný čas a so svojimi blízkymi sa tak stretávali oveľa menej. Údajne spolu posledné mesiace veľa nenahovorili a neprispela tomu ani titulná strana známeho časopisu, na ktorej Brooklyn nazval svoju polovičku ako „novú pani Beckhamovú“. Práve z tohto dôvodu sa začali šíriť ďalšie dohady a fámy o spore nevesty a svokry. Podľa mnohých sa Victorii neustále dostáva veľa pozornosti, pričom výnimkou nebola ani svadba jej syna. Na túto skutočnosť by mohla Nicola žiarliť, veď predsa, celosvetovo preslávená mama jej muža mala na jej svadbe možno viac pozornosti než ona. Napokon to mladomanželov už prestalo baviť, a preto sa rozhodli, že všetky klebety o rodinnom spore úplne vyvrátia.

Pravda či len divadlo?

Či už je to to pravda alebo len divadlo, všetky dohady o rodinnom spore zmietli mladomanželia zo stola. Podľa Brooklyna u nich vládne dobrá atmosféra, vychádzajú spolu a určite sa nezaťažujú rečami o ich rodinných vzťahoch. „Každý s každým vychádza, čo je dobré,“ povedal ku konfliktu medzi jeho manželkou a matkou. Po jeho vyjadrení sa čakalo, že sa situácia upokojí, no opak bol pravdou. Začali vznikať ďalšie špekulácie, a to najmä kvôli príspevku, ktorý Nicole pridala na sociálne siete. Na nich je jasne vidieť jej uplakané oči a slová, ktoré pod fotografie napísala, napovedajú, že sa v jej živote určite niečo stalo. „Niekedy je pre mňa ťažké ukázať svoju smutnú stránku. Vyrastala som so siedmymi súrodencami a dvoma veľmi silnými rodičmi, urobilo ma to veľmi tvrdou, vtĺkli to do mňa, aby ma ľudia nezrazili k zemi a nezranili mi srdce. To ma prinútilo postaviť si takú stenu, aby som sa špeciálne v tomto odvetví chránila. Všetci máme dni, keď sa kvôli ľuďom cítime zle a je v poriadku, keď vás to zraní,“ napísala Nicole. To, ako to v rodine Beckhamovcov naozaj je, vedia len oni sami. Čo si o tom myslíte vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:07