Jaromír Jágr s priateľkou Dominikou.Archiv MAFRA
StoryEditor

Mladá priateľka hokejovej legendy Jaromíra Jágra sa na financie sťažovať nemôže: „Je ku mne štedrý."

24.10.2022, 14:49
Celebrity

Hokejová leganda Jaromír Jágr a šporotvec na ľade s najdlhšie aktívnou hokejovou kariérou má aktuálne po boku mladú Dominiku Branišovú. Tá sa venovala modelingu, ale túto brandžu pomaly opúšťa. Chce sa venovať podnikaniu so svojim milým športovcom a venovať sa jeho značke. Priznala, že s honorárom, ktorý jej odklepol je spokojná.

Žena najzvučnejšieho mena po boku Jaromír Jágra bola nepochybne Andrea Verešová. Slovenská kráska je už dávno vydatá za Daniela Volopich, s ktorým má dve deti. Jágr na rozdiel od nej vo vzťahoch tápe. Po jeho boku sa vystriedalo niekoľko mladých dievčat. Aktuálne tvorí pár s modelkou Dominikou. Jágr pred časom šokoval, že zvažuje koniec kariéry. Cíti, že už telo nepracuje ako v mladosti. Jágrova partnerka Dominika Branišová však prezradila, že žiadny koniec kariéry sa nekoná. „Dozvedela som sa to až po tom, čo to povedal. Ale vysvetlil mi, že to nebolo úplne takto myslené, že končí s kariérou, ale že práve v tej chvíli sa necítil na to, aby hral. Každopádne teraz zase trénuje a žiadny koniec kariéry sa nekoná," prezradila pre extra.cz. „Každopádne si myslím, že keby ukončil kariéru, tak sa nič nezmení. Jaromír by aj tak jazdil s hráčmi na zápasy aj tréningy, takže tam by zmena nebola."

Spoločný biznis

Dominika už sa nevenuje modelingu. Aktuálne ju plne zamestnáva značka, ktorú vytvorila v spojení s Jaromírom Jágrom, JJ68 By Jaromír Jágr. Za túto prácu tiež dostáva zaplatené: „Samozrejme mám plat a rozhodne sa nesťažujem. Jarda je štedrý,“ prezradila pikantnosť pre Blesk. „Vozila som ho skôr na zápasy, aby sa mohol sústrediť iba na ten zápas. Tento rok nejazdím na všetky zápasy, mám na starosti jeho značku, ktorá ma naplno zamestnáva. Tiež chodí na striedačku ako tréner, takže nie je to sústredenie potrebné ako predtým," povedala. 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:12