Osud sa podpísal na váhe mladej Viktórie.
StoryEditor

Viktória z Extrémnych premien: Otec sa zabil na motorke, mama v opitosti podpálila byt

03.11.2022, 14:18
Celebrity

Viktória pracuje ako operátorka výroby, žije sama v prenajatej izbe. Pracuje už od svojich 15 rokov aby sa sama dokázala uživiť. Po smrti oboch rodičov ostala sama, má sestry, ale jedna býva vo Švajčiarsku a s mladšou sestrou sa veľmi nestýka. Viki nemala ľahké detstvo, ani dospievanie. Potom, čo vyhorel byt, kde bývala s mamou, boli aj noci keď dokonca spávala na ulici.

Viki sa podarilo nájsť brigádu v bare, cez noc pracovala a ráno išla do školy. Nepravidelná životospráva a lacné jedlo spôsobili Viktóriinu nadváhu. Dostala sa na 131 kilogramov. Po smrti rodičov bojovala s psychickými problémami. 

S otcom chcela nový život, mama pila

Viktória prežila náročné detstvo po boku mamy, ktorá svoje problémy utápala v alkohole. Rozviedli sa ešte pred jej narodením: „Rodičia sa rozviedli, keď som nebola na svete. Bolo to viac menej za to, že mamina pila a veľa sa hádali a nechceli, aby to videli deti, tak radšej išli od seba.“ Viky nemala jednoduché ani dospievanie. Po tom, čo sa odhodlala, že bývanie s mamou nahradí bývaním u otca, došlo k tragédii:,,Keď som mala asi 14, tesne pred 15tkou, som sa rozhodla, že by som chcela ísť bývať k tatinovi. Tak sme sa dohodli, že na mesiac pôjdem k nemu a vyskúšam si, či budem zvládať cestovať toľko vlakom do Nových Zámkov z Nitry, či sa budem vedieť učiť a všetko zvládať. Tak sme sa v piatok dohodli, že už môžem ísť k nemu po tom mesiaci a on vlastne v sobotu zomrel. Mal haváriu na motorke," prezrádza v ďalšej epizóde Extrémnych premien mladá Viktória. 

„Tešila som sa na to, že ma čaká lepší život u otca, u ktorého sa nemusím strachovať, čo bude na ďalší deň, lebo sa o mňa postará a má ma rád. V tej chvíli som vedela, že to je preč. Ja som ostala žiť s mamimou sama, čo bolo dosť ťažké, keďže ona bola viac dieťa ako ja, trebalo sa o ňu starať a dávať pozor. A asi po troch mesiacoch spoločného bývania v opitosti nechtiac podpálila byt,“ šokuje Viki, ktorá sa pustila bojovať s psychickou tramou, ale aj nadváhou.

image

Viki začala na sebe pracovať v Extrémnych premenách s Marošom Molnárom.

O mame roky nepočula

Momentom, kedy im zhorel byt, sa podľa Vikinych slov ukončilo jej detstvo. Následne už svoj život uchopila do svojich rúk a začala bývať sama. Počas strednej školy pracovala v jednom z mestských barov a privyrábala si počas nočných služieb. Vtedy mala približne sedemnásť rokov. Školu však neprestala navštevovať a dokonca sa jej podarilo zmaturovať na samé jednotky. Od momentu, kedy im nešťastnou náhodou vyhorel byt, Viktória nevedela, kde sa mama nachádza. Sem tam mala informáciu o nejakých miestach. Dokonca sa dozvedela, že jej mama žila tri roky na ulici v Českej republike. Kontakt sa jej s ňou podarilo nadviazať až po istom čase: „Normálny kontakt som s ňou nadviazala až minulý rok v januári, s tým vlastne, že chcela začať od znova. Krátko po tom to, nejaké dva mesiace alebo tri, čo ostala doma na Slovensku a fakt bola v dobrom stave, aj do roboty chodila, zomrela babka, vlastne jej mama. To moja mama nezvládla a začala piť znova. Dostala sa do takého štádia, že presne na deň, sedem mesiacov po babkinej smrti zomrela aj mama.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 18:35