Eva Holubová trpí postcovidovým syndrómom.BONTONFILM
StoryEditor

Herečku Evu Holubovú trápia zdravotné problémy. Bojuje s postcovidom

29.11.2022, 09:49
Celebrity

Eva Holubová má tri roky po šesťdesiatke a je aktívna na sociálnej sieti. Svojim fanúšikom odhaluje svoje súkromie a najnovšie sa posťažovala na zdravotné problémy, ktoré súvisia s prekonaným ochorením COVID-19. následky si nesie dodnes. Priznala, že jej pamäť je narušená a má ťažkosti so sústredením. Čo v jej prípade, keď si ako herečka musí pamätať veľa textov, nie je vôbec príjemné.

Herečka sa nakazila covidom pred rokom v októbri. Priebeh svojej choroby opísala ako obdobie plné sĺz a bolesti. Následky ochorenia pociťuje každý deň: „Mám opuchnuté nohy a niekedy mi horia pľúca," sťažuje sa herečka. Problém rieši s lekármi no zatiaľ sa úľava nedostavila. Z najhoršieho sa síce dostala a vrátila sa k pracovnému a životnému tempu. Bohužiaľ, dodnes to nemá celkom jednoduché. „Neviem, či je to ono, ale po covide sa mi zhoršila pamäť a ťažko sa sústredím. A niekedy sa mi to v hlave úplne vypne. Máte nejaké skúsenosti? A niekedy stále plačem a ďakujem všetkým, ktorí mi to uľahčujú," informovala Eva Holubová, známa z kultového filmu Pelíšky.

Už po očkovaní trpela

Herečka Eva Holubová sa už po tom čo podstúpila očkovanie proti covidu sťažovala na nepríjemné stavy. Nespavosť, zvýšená bolesť kĺbov a zimnica. Aj napriek tomu to vtedy brala pozitívne s tým, že sa jej v tele tvoria protilátky. „Trochu bolí hlava, viac kĺby, zimnica strieda nával tepla... Hovorím si: ‚To sa vo mne vytvárajú protilátky.“ A viac o tom nechcem špekulovať. Nechcem sa ani zaoberať politikou u nás či vo svete,“ napísala na sociálnu sieť herečka, veľmi skoro ráno, pretože trpela nespavosťou.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 06:27