Jiřina Bohdalová vyparádená na akcii ešte minulý mesiac.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Energická herečka Jiřina Bohdalová je pripútaná k nemocničnému lôžku. Má zlomený stavec

15.12.2022, 09:35
Celebrity

Najprv bojovala so silnou chrípkou, čo sa v tomto období zdalo ako bežná záležitosť. Potom sa pridali bolesti chrbtice! To už nezvládla v domácom liečení a Jiřinu Bohdalovú museli hospitalizovať. Tento stav je v jej veku veľmi nebezpečný.

Obľúbená Bohdalka doteraz sršala energiou. Vystupovala, dávala rozhovory a nechýbala na žiadnej poriadnej spoločneskej akcii. Herečka tento rok v máji oslávila neuveriteľných 91 rokov. Málokto by jej toľko tipoval, kedže bola vo výbornej forme. Lenže v poslednom čase to s ňou začalo ísť dole vodou. Aktuálne musela byť dokonca hospitalizovaná.

Srdce jej nezlyháva

„Darí sa jej zatiaľ nie úplne dobre, ale nemá kardiologickú diagnózu, to môžu prezradiť. Viac jej stav nemôžem komentovať, pretože nemám jej povolenie,“ popísal profesor Petr Neužil bližší zdravotný stav herečky Jiřiny Bohdalovej pre Blesk.cz. Umelkyňa už nejaký čas leží v Nemocnici Na Homolke v Prahe. Najskôr bojovala len s chrípkou, ku ktorej sa následne pridal zlomený stavec. Herečka sa momentálne k svojmu zdravotnému stavu vyjadrovať nechce. „Prepáčte, ale ja teraz na žiadne otázky odpovedať nemienim. Keď je človek zranený a bolí ho fyzická bolesť, tak je zranený aj duševne,“ povzdychla si pre Tn.cz.

Prudký pohyb

Na konci novembra sa herečka zverila, že ju trápi chrbát. „A do toho som si bolestivo hla s chrbticou. Zrazu ako keď mnou prejde nôž! Beriem na to lieky, zatiaľ to ale príliš neustupuje. Čakám a modlím sa, aby sa to už zlepšilo. Trvá to už niekoľko dní, tak dúfam, že to bude čoskoro,“ prezradila vtedy. Lekári odporúčali herečke, aby sa šetrila, ale ona napriek tomu obrážala jeden večierok za druhým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 00:17