Viktor Vincze - moderátor relácie Televízne noviny - TV Markíza 2021 - promo - portrétMarkíza
StoryEditor

Prvé slová Viktora Vinczeho o adoptovanom bábätku. Výbavičku majú z druhej ruky

05.01.2023, 13:16
Celebrity

Známa prominentná dvojica, manželia Vinczeovci sa konečne tešia z vytúženého bábätka. Dvojica v minulosti zverejnila, že dieťa spolu nemôžu mať a tak pracovali dlho na adopcii. Pred sviatkami sa dočkali a už niekoľko týždňov sa radujú z dieťatka. Až teraz ho však priznali verejnosti.

Viktor prezradil, ako sa majú s Adelou a dieťatkom v trojici a čo ich ešte na ceste za rodičovstvom čaká. Dvojica sa rozhodla pred časom pre adopciu a pred mesiacom klbko šťastia konečne dostali. Teraz si užívajú čerstvé chvíle rodičovstva.

„Keďže bábätko prespí celú noc, tak sa máme super. Tešíme sa z tejto životnej zmeny, hoci, vzhľadom na prebiehajúci proces, zatiaľ veľmi predbežne a veľmi opatrne. Oficiálne úkony budú trvať mesiace, nechceme preto urobiť nič, čo by ich mohlo narušiť. Zo zákona musíme zachovať mlčanlivosť, preto zatiaľ o dieťati nebudeme zverejňovať žiadne informácie a budeme ho maximálne chrániť,“ povedal Viktor pre web markiza.sk.

Podľa jeho slov ešte pred dvoma mesiacmi nečakali, že Vianoce a Nový rok budú oslavovať v inom zložení. Všetko sa zomlelo veľmi rýchlo. „Pripravené sme nemali nič, celé sa to od úvodného telefonátu z úradu až po príchod malej osoby k nám domov zomlelo veľmi rýchlo, čiže sme okamžite rozhodili kamarátske a bazárové siete a začali všetko narýchlo zháňať. Tak 95 percent všetkej výbavy máme z druhej ruky, takže ekologická misia pokračuje aj v tejto novej zostave. A úspešne nás obchádza aj rodičovský plurál, takže každý papá aj kaká sám,“ dodal s vtipnou poznámkou moderátor.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 10:04