Monika s dcérou Rumiou.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Bagárová o rozchode s Muradovom: „Nemohla som dovoliť, aby dcéra doma videla dvoch ľudí, ktorí sa nemajú radi.“

10.01.2023, 10:23
Celebrity

Obľúbená speváčka Monika Bagárová ma za sebou náročný rok. Vydala nový album, vytvorila vlastnú kozmetiku radu Rumia a prešla si náročným obdobím s otcom jej dcéry, bojovníkom Makhmudom Muradovom. V rozhovore pre Svet Evity povedala, kde našla silu ukončiť tento vzťah.

Síce ubehol už viac ako týždeň od začiatku nového roku, ale dávali ste si nejaké predsavzatia?

Chcem sa venovať viac sebe a byť dobrou mamou. Ako každý rok mi to vydrží tak 14 dní. Trochu sa dostanem tam kam chcem, napríklad váhou a potom sa aj tak vrátim do normálu. U mňa je to asi tým, že som sa nedostala nikdy do fázy, že som si povedala som veľmi tučná, alebo že nie som so sebou spokojná. Vadí mi nejaký ten falsík, nikdy som sa necítila vyslovene, že nedobre vo svojom tele. Preto som asi nikdy pri tom nevedela zostať. Ale samozrejme to môže byť lepšie. Chcela by som to dotiahnuť, aby som vedela kam sa to až dá posunúť.

Je známe, že kamera pridáva, nikdy ste to neriešili? Mnohé celebrity sa s tým ťažko zmierujú.

Nie, nikdy som to neriešila. Proste takto to je a myslím že, aj ľuďom ukázať realitu je omnoho sympatickejšie.

Je nekonečná diskusia o tom, či na sociálnych sieťach zverejňovať tvár svojho dieťaťa. Vy Ruminku v pohode ukazujete. Nebojíte sa?

Už dosť nad tým premýšľam. Je to o tom ako k tomu pristupujete. Myslím, že Ruminka robí ľuďom radosť, negatívne veci vôbec nevidím, nevnímam, pokiaľ si neotvoríte facebook, kde neviem z akého dôvodu je to všetko zle. Ja mám denne niekoľko správ kde mi píšu ako im Ruminka robí radosť, aj moja rodina a veci zo života. To je super. Ale premýšľam, že to časom obmedzím. Čím bude strašia nech sa rozhodne.

Patríte k ženám, ktoré majú bezchybnú pleť. Uviedli ste na trh svoju kozmetickú radu. Čo od nej môžu ženy očakávať?

Prvá vec je, že moja mama má veľmi peknú pleť. Je to geneticky. Nikdy som na nič príliš netrpela. Vždy som používala kvalitnú kozmetiku. Kým vyšla moja kozmetika Rumia, ktorá sa inšpirovala inde a vytiahla z každej kozmetiky, ktorú mám rada to najlepšie. Určite základ je o pleť sa starať. Proste životný štýl, cigarety, alkohol, toto nie je cesta k dobrej pleti. To nemôže fungovať. Každý večer sa odlíčiť a dať tej pleti čo potrebuje to je základ. Kto má problematickú pleť musí vyhľadať profíka. Moja kozmetika nie je určená pre problematickú pleť. Ja vám nepoviem, že vám s tým či oným pomôže. Je pre tých čo majú citlivú pleť. Je prírodná, vegánska a to čo mne robí na pokožku dobre. Ja sama ju používam a dôverujem jej. A krásne vonia aj mužom. Lebo väčšina tých krémov mužom nevonia. Sú účinné ale nevoňajú. Keď si žena ľahne k svojmu mužovi aby mu voňala.

Ako ste zvládli rozchod s bývalým partnerom Makhmudom?

Moje motto na čom mi najviac záleží je moja dcéra. Ja som dokázala to nechať byť. Aby som zabezpečila aby moja rodina bola v poriadku. K úcte k mojej dcére som nechala. Chcela som to uzavrieť ako dospelá žena a dvaja ľudia čo sa dokážu dohodnúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 17:14