Adela a Viktor už majú doma adoptované dieťatko.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Viktor Vincze sa prihovoril po siedmich mesiacoch mlčania: „Mal som guľu na nohe!“

24.02.2023, 19:32
Celebrity

Adela a Viktor Vinczeoví sa koncom minulého roka stali rodičimi, keď sa im konečne pošťastilo adoptovať si dieťatko. Dvojica všetky pracovné povinnosti odložila a nechali si iba najdôležitejšie projekty. Okrem ich uzlíka šťastia sa Viktor vo voľnom čase snažil dosiahnuť svoj vysnívaný cieľ. Stal sa pilotom.

Moderátor večerných správ sa na svojom Instagramovom profile odmlčal na dlhých sedem mesiacov. V dnešnej dobe rýchlych sociálnych sietí pre influencerov nepredstaviteľný čas. Po vyše pol roku moderátor objasnil dôvod odmlky: „…lebo som sa učil teóriu dopravného pilota. Takmer každý deň, celé mesiace, niekedy od rána do noci, aj mnoho dní po sebe. Popri práci, popri dovolenke, popri blízkych, kamarátoch, vzťahu a už aj popri dieťati. Guľa na nohe, ktorú si tam človek pripol dobrovoľne. Tí, ktorí to absolvovali vedia pochopiť moje pocity. 13 šialených predmetov, tisícky otázok, zákernosť formulácií, navyše v angličtine…je to tá najťažšia vec, akú som kedy v živote študoval, no dnes som ju na Dopravnom úrade pokoril poslednou 13stou skúškou! Nemôžem zatiaľ šoférovať Boeingy, možno ani nikdy nebudem, ale bez týchto skúšok by som na ne nikdy nemohol ani pomýšľať,“ zdieľal svoju radosť s fanúšikmi Viktor Vincze.

„Cítim obrovskú úľavu, zároveň je to ale víťazstvo s trpkou príchuťou. Štúdiom ma totiž sprevádzal jeden z najskúsenejších inštruktorov a pilotov, muž, ktorý ma skúšal pri získaní licencie súkromného pilota. Kamarát Majo Oravec tragicky zahynul predvčerom pri Trenčíne. Jemu by smerovala jedna z prvých správ, že sa mi to podarilo. Hoci stále nemôžem uveriť, že si ju už nikdy neprečíta, môj dnešný úspech venujem jeho pamiatke, s ktorou sa mi už navždy bude spájať. Slovenské letectvo prišlo o časť svojej duše, ale on z našich duší nikam neodchádza. Majo, Rasťo, Maroš, Roman….modré nebo navždy!“

image

Viktor úspešne zložil skúšky. Gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 20:59