Tomáš Bezdeda je už ženatý s priateľkou Ivanou.
StoryEditor

Tomáš Bezdeda ukázal na akom fáre si nevestu odviezol zo svadby!

14.03.2023, 11:07
Celebrity

Nie je žiadnym tajomstvom, že spevák Tomáš Bezdeda s uplynulý víkend oženil. Po 11 mesiacoch vzťahu si zobral za manželku partnerku Ivanu, ktorú na Silvestra požiadal o ruku. Z obradu v žilinskom kostole si novomanželku odviezol na parádnej retro káre.

Šťastný pár v deň svadby oznámi ďalšiu krásnu správu. Všetko prezradila svadobná fotka z kostola, ktorú zverejnil Tomáš. „Budem ťa milovať navždy!!! Ste moje všetko," napísal šťastný ženích krátko po svadbe s tým, že naznačil, že im onedlho pribudne nový člen rodiny. Na zábere bolo jasne vidieť tehotenské bruško. Ivana má byť v piatom mesiaci tehotenstva. Tento pár vhupol do vzťahu naplno. 

Svadobný odvoz

Ako býva zvykom Bezdedovci sa z kostola na hostinu odviezli autom. Nestavili však na žiadnu luxusnú limuzínu. Do oka im udrela stará Škoda 100 z roku 1974. Najväčšie prekvapenie však prišlo na svadobnej hostine, kde sa svadobčania, ale aj mladomanželia Bezdedovci prvýkrát dozvedeli pohlavie bábätka. Švagriná totiž praskla balón, z ktorého vyleteli modré trblietky. Tak bolo nad slnko jasné, že dvojica sa teší na príchod chlapca. Meno ešte pár nezverejnil.

image

Zo svadby dvojica odfrčala štýlovo.

image

Svadba sa konala v kostole

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 12:11