Milan OndríkPeter Mayer
StoryEditor

Milan Ondrík v novej úlohe. Od módneho návrhára v ihličkách presedlal na mafiána Černáka

20.03.2023, 10:01
Celebrity

Film o živote mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka naberá reálne kontúry. O jeho vzniku sa šušká už roky. Až teraz je známe, kto si zahrá obávaného mafiána.

Projekt Miki sa už začal natáčať. Snímka o živote rodáka z Telgrádu Mikuláša Černáka sa nakrúca v plnom prúde. Na pľaci sa mihajú člen činohry SND Milan Ondrík v úlohe bývalého bossa. Réžie filmu sa ujal Jakub Kroner, scenár napísal Miro Šifra, kameru má pod palcom Mário Ondriš. Mikuláša Černáka si zahrá člen činohry SND Milan Ondrík, Róberta Lališa, prezývaného Kýbel Marián Labuda, Dušan Cinkota si strihne úlohu Černákovej pravej ruky Miloša Kaštana. Film bude pre milovníkov tejto tématiky nepochybne lákavý. Film má priniesť divákovi pohľad na mafiánske prostredie, ktorému sa na Slovensku v deväťdesiatych rokoch minulého storočia mimoriadne darilo. Tvorcovia sľubujú, že vo filme odhalia to, čo ešte nikde nebolo zverejnené, napriek tomu, že o gangstrovi bolo už v článkoch popísané mnoho. 

 

Umelec Milan Ondrík je známy herecký chameleón. Zvládne každú rolu. Ešte pred niekoľkými týždňami hviezdil na obrazovkách v seriáli Iveta ako homosexuálny módny guru v ihličkách. Teraz musel prepnúť a prevteliť sa do úlohy zabijáka z Horehronia.

Mikuláš Černák sa vydal do rúk polície v roku 1997 a odvtedy s malou prestávkou sedí vo väznici. Na začiatku ho odsúdili za vydieranie, potom dostal doživotie za vraždy šiestich ľudí. Černák napokon v roku 2014 prelomil mlčanie a prehovoril o ďalších desivých skutkoch, ktoré nariadil alebo vykonal. Z poza mreží už dokonca napísal aj knihu. Teraz sa dočká svojho filmu. Ktorý podľa producentov nemá tohto človeka ani náhodou glorifikovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 22:55