Filmový festival v Cannes je prehliadka krásnych rób. Niekedy však zlyhajú.Profimedia
StoryEditor

Trapasy z veľkolepého festivalu v Cannes. Tieto si neustrážili rozparky a dekolty

16.05.2023, 09:50
Celebrity

Už o niekoľko dní sa vo francúzskom Cannes začne tohto ročný prestížny filmový festival, na ktorom sa zbehnú všetky herecké hviezdy z celého sveta. Celebrity vyvetrajú značkové róby, ktoré ich v minulosti však viackrát zradili. Pozrite na čo si nedali pozor.

Už 24. mája prebehne vo francúzskom Cannes tradičný filmový festival, kde nikdy nebola núdza o trapasy nielen na červenom koberci. Koho zradí outfit tento rok? Uvidíme!

V utorok začína 76. ročník najvýznamnejšieho filmového festivalu na svete. Akcia bude znovu nielen prehliadkou svetových filmových celebrít, ale aj najnovších počinov známych režisérov. Hlavnú pozornosť na seba púta elitný výber 19 snímok, ktoré sa v hlavnej súťaži budú uchádzať o hlavnú festivalovú cenu - Zlatú palmu.

Víťaza bude vyberať porota v čele so švédskym režisérom Rubenom Östlundom. Festival sa usporadúva od roku 1946. Zakladateľom festivalu je Jean Zay. Nechýba na ňom každý kto v hereckom svete niečo znamená. Dámy to majú vždy ťažké. Očakáva sa zaujímavý a sexi "look". Mnohé stavia na hlboké výstrihy či vysoké rozparky.Tie ich v minulosti dokázali pri prudkom pohybe poriadne potrápiť. Pozrite sa kto si intímne partie neustrážil

Foto v GALÉRII   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. máj 2024 23:03