Simona Krainová si zastala Ondřeja Brzobohatého.archív Mafra
StoryEditor

Simona Krainová odstavila Kuchařovú. Je to ohrdnutá zúfalka, odkázala Ondřejovi

24.05.2023, 08:29
Celebrity

Ku kauze bývalej Miss World Tatiany Kuchařovej a jej ex manžela Ondřeja Brzobohatého sa húfne začali vyjadrovať české hviezdy, ktoré sa stavajú na hudobníkovu stranu. Po tom čo svetlo sveta "náhodou" uvidela cirkevná žaloba, v ktorej modelka žiada anulácia cirkovného sobášu sa spustila vlna nenávisti.

Kráska v cirkevnej žalobe totiž spomína hudobníkovu záľubu prezliekať sa do ženských šiat, v ktrých od nej chcel aj intímny styk. Umelec sa vo svojom vyjadrení k prezliekaniu priznal. Ako hudobník a herec sa rád postaví na pódium v rôznych kostýmoch. Sex v ženských prevlekoch však odmieta. Ba čo viac obvinil svoju bývalú manželku, že na verejnosti perie špinavé prádlo. Podľa jeho slov dokumenty vydala médiám práve ona. 

image

Tatiana na slávnostnej premiére muzikálu Legenda menom Holmes.

Profimedia - Standardni obsah

Tento čin už odsúdila časť českého šoubiznisu a Ondřejovi posielajú slová podpory. Pridala sa už aj Simona Krainová, ktorá missku vôbec nešetrila: „Ondro, drž sa... Táto zúfalá kauza zúfalky ukazuje len zhrdenosť a úbohosť na úrovni suteréne. Si a vždy budeš božský aj s parochňou.“

Ondrej totiž prezradil denníku Blesk vo veľmi intímnom rozhovore, že má naozaj záľubu v prezliekaní, to ale nemení nič na tom, že je heterosexuál. Má aj svoje alter ego ako Drag Queen. Vystupuje pod menom Tiffany čo je známe aj jeho mame Hane Gregorovej.

Taťáne momentálne dávajú praniu špinavej bielizne v médiách zožrať fanúšikovia a aj české celebrity. Ku kauze sa tiež vyjadrila napríklad Agáta Hanychová, speváčka Eva Burešová, speváčka Dara Rolins či moderátor Libor Bouček a Leoš Mareš. Všetci spomínaní stoja za Ondřejom a posielajú mu správy plné podpory. Modelka podľa medializovaných informácii odišla nateraz do Talianska. 

Títo sa prezliekli za ženy! Foto v GALÉRII

image

Aleš Háma sa nezdržal a vyjadril hudobníkovi podporu.

instagram/aleshama
image

Spevák Matěj Ruppert vyjadril svoj názor.

instagram/matejruppert
image

Česká herečka Sandra Nováková sa na podporu hudobníka prezliekla za pána.

instagram/sandranovakova
image

Spevák Jan Bendig sa tiež zapojil do kauzy na podporu Brzobohatého.

image

Leoš Mareš sa tiež dobre smeje.

instagram/leosmares
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:21