Herec Daniel Heriban skonal vo svojom dome.Profimedia
StoryEditor

Šokujúca správa z umeleckého sveta: Zomrel herec Dano Heriban

24.05.2023, 08:54
Celebrity

Slovenskou hereckou scénou otriasla nečakaná správa o úmrtí herca a hudobníka Daniela Heribana. Skonal vo veku iba 43 rokov.

Informuje o tom portál noviny.sk s tým, že herec a hudobník mal naposledy vydýchnuť vo svojom dome Svätom Juri. Podľa ďalších informácií TV JOJ sa u herca prejavili zdravotné komplikácie, pre ktoré bola k nemu privolaná zdravotná pomoc. Privolaní záchranári mu však, bohužiaľ, nedokázali zachrániť život. U herca došlo k zástave srdca. Hovorca záchranárov Martin Balko oznámil, že v ranných hodinách privolaná posádka záchrannej zdravotnej služby Heribana oživovala, ale neúspešne. Herec sa mal predtým sťažovať na bolesti v oblasti chrbtice. Deň pred tým mal byť dokonca s bolesťami v nemocnici.

Žal úspechy

V roku 2018 sa Dano Heriban rozhodol vstúpiť do sveta detských pesničiek, v júni vydal svoj tretí sólový album Čosi úsmevné. Zapísala aj do slovenskej kinematografie v niekoľkých filmoch a seriáloch. Za postavu Ďura Brmbalíka v seriáli Horná Dolná získal aj ocenenie OTO (Osobnosť televíznej obrazovky).

Dano Heriban tvoril v minulosti pár s Slávkou Halčákovou. Manželstvo im nevyšlo a nečakane išli od seba. 

Harmonický vzťah našiel po boku manželky Kamily, s ktorou má dvoch synov. Viktora a Martina. Najstaršieho Thea má z predošlého vzťahu. 

Krásna herečka Kamila, ktorá bola doteraz na materskej dovolenke s ich najmladším synom pôsobila pred tým na divadelných doskách. Pred časom sa rozhodla opäť vrhnúť do práce a prijať ponuku na televízny denný seriál Mama na prenájom. 

image

Daniel Heriban s partnerkou Kamilou.

Profimedia
image

Hercovi nedokázala privolaná záchranka pomôcť.

Profimedia
image

Daniel Heriban so svojou životonou láskou Kamilou.

instagram/danoheriban
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 22:56