Speváčka Celine Dion bojuje s vážnym ochorením. Aktuálne hlási ”comeback”.Profimedia
StoryEditor

FOTO Neskutočne príťažlivá Célin Dion na titulke módneho časopisu. Chorobu má pod kontrolou

06.05.2024, 10:24
Celebrity

Známa speváčka Célin Dion (56) trpí nevyliečiteľnou chorobou, ide o extrémne vzácny syndróm stuhnutej osoby, keď človek postupne stratí kontrolu nad svojím telom a svaly doslova "stuhnú". Umelkyňa je však bojovníčka a všetkých odrovnala krásnou fotkou plnou životnej energie.

Minulý rok v januári bola Céline Dion pre chorobu nútená ukončiť európsku časť svojho turné a neskôr všetky termíny zrušila. Keďže hlasivky sú tiež sval, nemala kontrolu nad svojím hlasom. "Hlasivky sú svaly a srdce je tiež sval. To je to, čo ju čaká. Keďže ide o 1 prípad z milióna, vedci neurobili taký veľký výskum, pretože to nepostihlo toľko ľudí," odkomunikovala vtedy jej sestra Claudette.

Céline Dion sa teraz vracia na čiernobielej obálke Vogue France, pod ktorú sa štylisticky podpísal Law Roach a nafotila Cass Bird: „Odhalenie mojej krásy“ vo veku 56 rokov, znie titulok rozhovoru, v ktorom umelkyňa odkazuje na svoj "comeback". 

V novom rozhovore pre Vogue France vyzerá energicky. Pre fanúšikov pózuje bez podprsenky na jednej z dvoch titulných strán tohto svetového módneho magazínu. Aj keď je speváčka viac-menej odhalená záber nepôsobí vulgárne. Ide o naozaj umelecký zážitok. Hudobníčka má výraz v tvári plný života a zdá sa, že momentálne má zdravotné problémy pod kontrolou. Célin dali v rovnakom čase na titulnú stránku mutácie Vogue, čo sa azda ešte nestalo. Na nej je v objemnom bavlnenom kabáte značky Alaïi. Pastelová ružová dodáva celému vizuálu sviežosť a jemnosť.  

FOTO NÁJDETE V GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 02:12