shutterstock
StoryEditor

Princ William sa vyjadril ku kontroverznému rozhovoru: Meghan a Harry KLAMÚ!

11.03.2021, 14:20
Kráľovská rodina
Celý svet momentálne rieši rozhovor, ktorý poskytla bývalá kráľovská dvojica Oprah Winfrey. Pozornosť naň pritiahol aj William, ktorý sa vyjadril.

Táto skutočnosť však nahnevala kráľovskú rodinu. V skutočnosti to bol práve jej manžel Harry spolu s princom Williamom, ktorý apelovali na problematiku duševného zdravia a stigmu okolo psychického stavu človeka. Kráľovská rodina nielenže oficiálne podporovala zvýšenie povedomia o mentálnom zdraví a zároveň prispela do týchto fondov nemalú čiastku peňazí.

Na otázku novinárov,  čo hovorí na kontroverzné vyjadrenie Harryho, princ William odpovedal: ,,Ešte som s ním nemal možnosť rozprávať, ale rozhodne budem,'' uviedol nástupca na trón. Otázka mentálneho zdravia však nie je jediná vec, ktorú chce s bratom rozoberať. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine)

Americká herečka v rozhovore narážala na rasizmus, ktorý v rodine vraj pretrváva.  ,,Boli tam obavy a diskusie o tom, akú tmavú pokožku môže mať, keď sa narodí,'' uviedla Meghan Oprah, ktorá z tohto faktu zostala úplne zaskočená. Na otázku, či prezradí, kto konkrétne tieto konverzácie avizoval, radšej neodpovedala. ,,Myslím si, že by to bolo pre nich veľmi zničujúce,'' znela jej odpoveď. ,,Určite nie sme rasistická rodina,'' vyjadril sa o čosi menej diplomatickejšie než kráľovná, ktorá vyhlásila, že Meghan a Harry budú stále milujúcimi členmi rodiny a chce sa s nimi porozprávať v súkromí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:04