shutterstock.com
StoryEditor

Toto je 5 vecí, ktoré sú podľa kaderníčok už totálne out

13.06.2019, 14:30
Krása a móda
Poznáte to, móda sa mení a to čo bolo moderné včera, je dnes už retro. A tak to ide stále dookola! No je zopár vecí, ktoré by sa dali označiť za módnu pohromu. Dúfajme, že týchto 5 účesov sa do módy nevráti už nikdy...

1. Od korienkov odfarbené vlasy sú už úplne mimo a pôsobia skôr vulgárne a lacno. Platinový, peroxidový a jednoliaty blond vyzerá ok iba prvé dni po farbení, potom to už vôbec nie je ono. Gwen Stefani vo videoklipe alebo na titulke magazínu v tom vyzerá super, no nie je to farba na každý deň. Rovnako to platí pre uhľovo čiernu. 

2. Krátke, červené vlasy. Ktorej žene, okrem Rihanny do videoklipe, niečo také naozaj pristane? Je milión iných a oveľa krajších farieb a účesov. 

3. Veľké kontrasty farieb (korienky tmavo hnedé a konce biele alebo žlté). Skrátka, čím prirodzenejšie budete vyzerať, tým lepšie. 

4. Klasický "nudný" melír bez natónovania vlasov. Svetlý melír jednoducho vždy treba tónovať a v tom prípade hneď vznikne krásna, prirodzená farba. Nie každá kaderníčka toto pravidlo dodržiava, aj keď je už rok 2019. 

5. Nariedko predĺžené vlasy - pretože nie sú dlhé ako dlhé. Niektoré ženy chcú mať nasilu čo najdlhšie a samozrejme že najlacnejšie a potom to nevyzerá dobre. Našťastie, takýchto hláv behá po Slovensku čoraz menej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 07:11