Toto prezrádza manikúra o vašej osobnosti.dreamstime
StoryEditor

Manikérka hviezd prezradila, čo o vašej osobnosti hovorí výber farby laku na nechty

27.06.2022, 09:00
Krása a móda

Manikérka hviezd, Gloria Williams, sa dlhé roky stará napríklad o nechty Oprah Winfrey, Michelle Obama či Lady Gaga. Možno sa budete čudovať, no podľa nej majú jednotlivé farby lakov svoj význam. Zistite, čo prezrádza manikúra o vašej osobnosti.

Keďže sú ruky vidieť vždy a všade, dokonalá manikúra by mala byť povinnou výbavou každej ženy. Aké farby lakov na nechty sú vaše obľúbene? Siahnete skôr po matných alebo naopak svetlejších a žiarivejších odtieňoch? Možno sa budete čudovať, no práve toto rozhodnutie dokáže mnohé vypovedať o vašej osobnosti. Podľa manikérky hviezd Glorii Williams má totiž každá z farieb svoj význam a emóciu. Zistite, aké signály vysielate okoliu vďaka svojim nalakovaným nechtom.

Červená

Tento odtieň väčšinou nosia odvážne a nezávislé ženy, ktoré sa neboja chopiť každej šance. So všetkým, čo urobia, musia byť dokonale spokojné. Červená je farbou zmyselnosti a vášne. Ženy, ktoré ju majú v obľube, bývajú divoké, ohnivé a nechýba im ani príťažlivosť.

Ružová

Odtiene ružovej patria k detstvu takmer každého malého dievčaťa. Ženy, ktoré sa vďaka farbe nechtov rady vracajú do čias, kedy ich mama obliekala do ružovej, sú romantické, milujúce a srdečné. Tento odtieň symbolizuje najmä ženskosť, lásku a jemnosť.

Nude odtieň

Nude odtiene sú vynikajúce v tom, že ladia s pokožkou, a tým pádom aj skoro so všetkým ostatným. Tieto farby hovoria o svojej nositeľke, že je priateľská, otvorená, energická a ochranárska. Drží sa pri zemi, neprekáža jej ísť s davom a miluje prirodzenosť.

Čierna alebo tmavo modrá

Čiernu nosia predovšetkým odvážne, tajomné ženy, ktorým je jedno, čo si kto o nich myslí. Jednoducho, tieto osoby vedia, ako šokovať a zaujať. Manikúra v tomto odtieni symbolizuje človeka, ktorý má rebela v duši, no zároveň veľmi komplexnú a uzavretú osobnosť.

Biela

Táto farba predstavuje nevinnosť, čistotu a presne také sú aj ženy, ktorých nechty zdobí biely lak. Často bývajú perfekcionistkami, milujú poriadok a organizovanosť, vďaka čomu vynikajú citom pre detail.

Francúzska manikúra

Po klasickej francúzskej manikúre väčšinou siahajú elegantné, decentné a jednoduché ženy. Tento štýl je veľmi dievčenský a ženský, vďaka čomu jeho majiteľky vplývajú na svoje okolie jemne, prirodzene a romanticky.

Trblietky alebo farebné kombinácie

Rady nosíte trblietky na nechtoch? Potom to znamená, že sa radíte k ženám, ktoré sú slobodomyseľné, majú vedúce schopnosti a zbožňujú akýkoľvek druh zábavy. Viete, ako pritiahnuť pozornosť, a práve o to vám aj ide. Túžite byť videné.

Rovnaká farba na nohách aj rukách

Ak nosíte rovnakú farbu manikúry aj pedikúry, túžite mať veci pod kontrolou. Nehrniete sa veľmi do experimentovania, radšej zostávate pri tom, čo už poznáte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:41