Vysoké čižmy musíte mať. Inšpirujte sa outfitmi s týmto neprehliadnuteľným doplnkom.dreamstime
StoryEditor

Vy ešte nemáte vysoké čižmy? Po týchto módnych inšpiráciách ich rozhodnete budete chcieť vlastniť

30.10.2022, 09:00
Krása a móda

Táto trendy obuv by sa mala nachádzať v šatníku každej ženy. Nielenže patrí k nadčasovým kúskom, ale nohám poskytuje komfort aj v chladných dňoch, opticky ich predlžuje a oživí aj ten najnudnejší outfit. Vysoké čižmy sú neprehliadnuteľným doplnkom, a preto sme si pre vás pripravili niekoľko inšpirácii na ich kombinovanie s oblečením.

Po lete prišla jeseň, ktorá naplnila vaše šatníky omnoho teplejšími kúskami. K takýmto doplnkom nepochybne patria aj vysoké čižmy, ktoré poskytujú vašim nohám komfort, teplo a rovnako tak oživia každý outfit. V našich končinách nie sú žiadnou novinkou. Posledné roky boli totiž v trendoch a inak tomu nie je ani toto ročné obdobie. Ich veľkou výhodou je, že ich v obchodoch nájdete vo všemožných farbách, vzoroch či materiáloch, a preto môžu byť skvelou voľbou pre každú jednu z vás. Aby ste vedeli, ako ich kombinovať, pripravili sme si pre vás niekoľko inšpirácii na jesenné outfity, v ktorých nemôže chýbať ani tento neprehliadnuteľný doplnok.

V jednoduchosti je krása

Ak ste si len nedávno zaobstarali hnedé vysoké čižmy a bojíte sa ísť do odvážnych outfitov, stavte to na look, ktorým nič nepokazíte. Tento kúsok vynikne najlepšie v kombinácii obtiahnutých džínsov, jednoduchého trička alebo roláku a dlhého kabátu. Keďže je jeseň, siahnuť môžete najmä po zemitých farbách ako hnedá, olivová, béžová, no nemusíte sa báť ani červenej či oranžovej.

Elegantne a šik

Ak patríte k ženám, ktoré milujú eleganciu, vysoké čižmy sú pre vás ako stvorené. Či už idete do práce, na nákup alebo sa máte stretnúť s priateľkou v útulnej kaviarni, môžete siahnuť po elegantných dlhých šatách, ktoré mierne prekrývajú vrchnú časť čižiem. Takýto kúsok skvele doplní kabát prehodený okolo ramien a mini kabelka.

Pohodlnosť na prvom mieste

Ako sme spomínali, v obchodoch môžete nájsť rôzne druhy čižiem, vrátane mohutnejších a ležérnych. Tie by ste rozhodne mali skombinovať s trendy teplákovou súpravou alebo voľnými cargo nohavicami a svetrom. Nezabudnite doplniť ani široký opasok a malý ruksak cez plece.

Odvážny look

Pre ženy, ktoré majú odvahu a neboja sa aj extravagantnejších outfitov, sú najlepšou voľbou vysoké jazdecké čižmy v čiernej farbe v kombinácii s cyklistickými šortkami, dlhším tričkom a sakom. Takýto outfit si kľudne môžete vziať večer do mesta alebo športový výlet.

K trendy sukni

K jesene nepochybne patria aj všemožné farby. Tie môžete zakombinovať k hnedým semišovým čižmám, červenej menčestrovej sukni, huňatému svetru a košeľovému kabátu, ktorý je takisto tohtoročným trendom. Siahnuť však môžete aj po krátkej čiernej sukni s výrezom, čelenke a kabáte v ťavej farbe.

Monochromatický outfit

Ak ste typ ženy, ktorá sa nerada hrá s farbami, môžete zvoliť monochromatický outfit v akejkoľvek farbe. Najlepšou bude rozhodne čierna, ktorá pôsobí na prvý pohľad nudne, no vďaka čižmám so vzorom bude vyzerať dokonale.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:58