Toto sú najväčšie trendy z oblasti pokrývok hlavy, ktoré musíte mať.dreamstime
StoryEditor

Trendy pokrývky hlavy tohtoročnej zimy: Zabudnite na obyčajné čiapky, s týmito kúskami vyniknete omnoho viac

23.12.2022, 17:00
Krása a móda

Bez pokrývky hlavy by ste v tomto období ľahko prechladli, a preto môžete tento kúsok nájsť v každom zimnom outfite. Ak hľadáte v obchodoch čiapku či klobúk, v ktorom budete vyzerať štýlovo a trendy, pripravili sme si pre vás tipy na najhorúcejšie pokrývky hlavy. Pozrite sa, po čom by ste v zimnej sezóne mali siahnuť.

Pokrývky hlavy by nemali byť len praktické a funkčné, ale aj trendy a štýlové. Našťastie, módny návrhári sa ako každý rok pohrali aj s týmto doplnkom outfitu a vytvorili kúsky, ktoré sú nadčasové, pohodlné a vyzerajú skvele. Pozrite sa, ktorými pokrývkami hlavy zmeníte svoj celkový vzhľad a budete sa cítiť výnimočne.

Elegantný klobúk

K najobľúbenejším zimným pokrývkam hlavy nepochybne patrí klobúk s elegantným strihom a širokým okrajom, ktorý býval štandardným kúskom odevov v 50. a 60. rokov. V súčasnosti sa vrátil späť na pulty obchodov v modernejšom prevedení. Siahnuť môžete najmä po čiernom, zelenom či dokonca bielom odtieni. Elegantný klobúk vynikne najlepšie s kabátom, vysokými čižmami nad kolená a pleteným svetrom.

Kožušinový klobúk

Tohtoročným trendom je predovšetkým kožušinový “bucket“ klobúk, ktorý v obchodoch nájdete v rôznych farebných prevedeniach. Práve z tohto dôvodu je skvelý pre extravagantné ženy, ktoré sa neboja vniesť do svojho outfitu trochu šťavy. Siahnuť môžete aj po výraznejších strihoch alebo väčších rozmeroch. Skombinovať ho môžete s oversized bundou, dlhými širokými nohavicami alebo teplákovou súpravou.

Športová šiltovka

Šiltovka plynule prešla z letnej sezóny do zimnej, a preto sa jej v žiadnom prípade netreba brániť. Nielenže vďaka nej môžete zakryť neupravené vlasy, ale hodí sa ku každému typu outfitu. Skvele vynikne s elegantnými šatami, kostýmom či legínami. Nebojte sa siahnuť ani po štýlových vzoroch, farbách či kožených a huňatých prevedeniach.

Kukla

Top doplnkom tejto zimy je aj kukla, ktorá zahreje a dodá outfitu šmrnc. Môžete si ju zaobstarať v najrôznejších strihov od jednoduchých pletených, háčkovaných či minimalistických až po extravagantné vyšperkované kúsky. Skombinujte ju napokon s kabátom či kožušinovou bundou. In sú najmä tlmené odtiene ako svetlo šedá, zelená, hnedá či ružová.  

Baretka

Ak ste milovníčkami nesmrteľného francúzskeho štýlu, v zimných mesiacoch rozhodne siahnite po šik baretke s efektným zdobeným či vzorom.  Tento kúsok je dokonalým doplnkom napríklad ku kabátu či kožuchu, no dokáže pridať ženskosť a noblesu každému outfitu.

image

Toto sú najväčšie trendy z oblasti pokrývok hlavy, ktoré musíte mať.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 12:11