Nezabudnite hydratovať nie len vaše ruky ale aj nechty.pexels
StoryEditor

Túžite po pevných a zdravých nechtoch? Vyvarujte sa týchto chýb

05.03.2023, 15:00
Krása a móda

Upravené ruky by mali byť samozrejmosťou a to nie len u žien, ale aj mužov. No ženské ruky sú predsa len pod väčším drobnohľadom. Preto by ste im mali venovať patričnú pozornosť a starostlivosť. A vy by ste aj mali snahu, no vaše nechty s vami nejako nechcú spolupracovať. Majú sklon k štiepeniu a lámaniu a vypestovať si ich je pre vás priam nemožné.

Nelámte však nad nimi palicu, zázraky na počkanie sa síce neudejú, no ak budete trpezlivá a budete sa držať týchto rád, z vašich nechtov predsa len niečo bude.

Dávka vitamínov

Ak vás trápia slabé nechty, zrejme vám chýbajú vitamíny. Takže vaše prvé kroky nech smerujú do lekárne, kde si kúpite zinok, prípadne biotín. Alebo stavte na doplnok výživy, ktorý bude okrem už spomenutých zložiek obsahovať aj kolagén či vitamíny skupiny B. Už po pár týždňoch uvidíte prvé výsledky.

Profi starostlivosť

Zverte sa na začiatku do rúk odborníkov. Tí najlepšie vedia, akú vzpruhu vaše nechty potrebujú. Určia, aký máte problém a na základe toho následne zvolia druh starostlivosti šitý vašim nechtom na mieru. Upravia lôžko nechta aj necht samotný a použijú prípravky, ktoré nechty spevnia a dodajú im tu správnu výživu. Potom bude aj pre vás o niečo jednoduchšie pokračovať v tom, čo oni začnú.

image

Profesionálna starostlivosť vašim nechtom prospeje.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 20:33