Pozrite sa, čo by vám nemalo chýbať v žiadnej kabelke.dreamstime
StoryEditor

Viete, čo by nemalo chýbať vo vašej kabelke? Títo pomocníci vás zachránia v každej situácii

02.05.2023, 17:00
Krása a móda

Kabelka predstavuje pre väčšinu z vás predovšetkým módny doplnok, ktorý skvele vynikne ku každému outfitu. Okrem toho vás však tento kúsok môže často zachrániť pri všemožných situáciách. No pozor, môže sa to stať len vtedy, ak sa vo vašej kabelke budú nachádzať tie správne veci. Pozrite sa, čo by vo vašej kabelke nemalo chýbať.

Musíte uznať, že vo vašich kabelkách sa často nachádzajú úplné zbytočnosti, o ktorých mnohokrát ani len netušíte. Najhoršie na tom je, že keď niečo súrne potrebujete mať po ruke, v kabelke to nie a nie nájsť. V tomto prípade by ste si v nej mali urobiť veľký poriadok a naplniť ju len pár základnými vecami, ktoré vás môžu zachrániť vo všemožných situáciách. Okrem telefónu, kľúčov, fľaši s vodou a peňaženky by vám v kabelke nemali chýbať tieto predmety.

Vreckovky

Vo vašej kabelke by rozhodne nemalo chýbať minimálne jedno balenie vreckoviek, ktoré vám dokáže pomôcť s čímkoľvek. Či už vám kvapne káva na oblečenie, deti sa ušpinia zmrzlinou alebo vás zastihne nečakané prechladnutie. Áno, obyčajné vreckovky vedia byť veľkou záchranou.

Toaletné potreby

Ďalšou vecou, ktorá by sa mala nachádzať vo vašej kabelke, je taštička s toaletnými potrebami. Určite sa vám už stalo, že vás menštruácia zastihla v tej najnevhodnejšej chvíli, no vy ste nemali po ruke tampón alebo vložku. Práve z tohto dôvodu si taštičku naplňte toaletnými potrebami a nezabudnite pridať ani náplasť pri prípadnom poranení či otlaku a dezinfekciu na ruky, ktorá sa vám zíde na čokoľvek.  

Žuvačky alebo cukríky

Či už vás čaká dôležité stretnutie, rande alebo ste jednoducho skonzumovali jedlo, po ktorom vám v ústach zostala nepríjemná chuť, mali by ste si do kabelky pribaliť aj balíček žuvačiek či cukríkov. Tie vám uľahčia mnohé.

Taštička s mejkapom

Možno si do kabelky nechcete baliť kozmetické produkty, pretože sa bojíte, že zaberú veľa miesta, no verte, že sa vám zíde, ak ich budete mať po ruke. Stačí, ak si zaobstaráte ich menšie prevedenia, ktoré sa hodia na akúkoľvek cestu. Predovšetkým si do taštičky zabaľte mejkap, korektor, púder, rúž, parfém, krém na ruky, malé zrkadielko a balzam na pery.  

Gumičky a sponky

S účesom ste sa trápili dlhé hodiny, no vietor vám ho zničil za pár sekúnd? Skúste si do kabelky pribaliť gumičky aj sponky, ktoré zachránia vaše neposlušné kadere a dodajú šmrnc.

Pero a papier

Či si už budete potrebovať niečo zapísať, poznačiť alebo sa niekde podpísať, je dobré mať po ruke pri každej situácii pero a kúsok papiera. Dajte si však pozor na to, aby nebolo vypísané.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 11:32