IQOS
StoryEditor

Do Nového roka s novou dimenziou?

31.12.2022, 00:00
PR Články

Koniec roka je tu, čaká nás nový, krajší, lepší, plný zážitkov a očakávaní a, samozrejme, aj povinností. Čakajú nás nové výzvy a určite mnohé z nás, milé dámy, aj predsavzatia. Urobme si rok 2023 nezabudnuteľný, zaslúžime si to všetky!

Na konci roka sa obzeráme na uplynulých 12 mesiacov, rekapitulujeme a snažíme sa zistiť, čo sme urobili dobre a čo zle. Niektoré veci sa nám podarili, iné by sme zas dnes už urobili inak. Vešteckú guľu z nás nemá zrejme ani jedna, ale minimálne sa vieme poučiť zo všetkého, čo sa nám tento rok stalo, či už to bolo pozitívne, alebo menej radostné. Zabudnime na všetko to negatívne a poďme urobiť niečo pre seba... 

image
IQOS

Dnes už nerátajte počet zjedených medovníčkov. Nerátajte koľko zemiakového šalátu ste si dopriali. Skúste sa pozrieť na to, čo vám robí zbytočné vrásky na čele, inak. Sústreďte sa viac na seba, na svoje okolie, rodinu a priateľov. Doprajte si kvalitný čas so sebou a s nimi. Hýčkajte sa, keď si to zaslúžite a pracujte vtedy, keď treba. Nie nadarmo sa hovorí, že bez práce nie sú koláče. Vy si tie koláče vymeňte za zážitky a starostlivosť. Nezabudnite na kozmetiku, zájdite ku kaderníčke, kúpte si v zľave ten nádherný pár čižiem, ktorý už mesiac obzeráte vo výklade. Vezmite najlepšiu kamarátku a vyberte sa na predĺžený víkend do Milána, alebo niekam inam. Najdôležitejšie je predsa cítiť sa dobre aj pod ťarchou všetkých povinností, ale s úsmevom vám to pôjde lepšie. 

image
IQOS

Stres môže byť dobrým motivátorom v prípade, že vás motivuje k vyššiemu výkonu v práci. Lenže stres je aj poriadnym strašiakom. Prečo? Pretože, keď sme v strese, holdujeme mnohým zlozvykom. A nezabudnite na jeden dôležitý faktor a tým je, že stres je tiež spúšťačom fajčenia. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, však môžu vykročiť do Nového roka bez dymu. 

image
IQOS

Ako na to? S novou bezdymovou dimenziou

Pre dospelých fajčiarov, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, môže byť vhodnou voľbou technologická vychytávka s moderným dizajnom IQOS ILUMA. Bezdymové zariadenia IQOS neprodukujú cigaretový dym, a tak nevzniká nevábny cigaretový zápach, ktorý by sa držal vo vlasoch, na pokožke, ale aj oblečení a v interiéri. 

image
IQOS

IQOS ILUMA ponúka tri druhy zariadení a to IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE. Všetky tri využívajú prelomovú technológiu indukčného nahrievania SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM. Táto technológia nahrieva tabak zvnútra. A tak nie je potrebné ani čistenie zariadenia, čo dospelých užívateľov bezdymových zariadení určite poteší.

Produkt nie je kompatibilný s predchádzajúcimi generáciami IQOS. Príjemné zemité farby a nadčasový dizajn pôsobia elegantne a dospelí fajčiari a užívatelia bezdymových výrobkov si môžu vybrať zo širokej škály prevedení. 

image
IQOS

IQOS ILUMA PRIME je dostupný v štyroch farbách: Golden Khaki, Obsidian Black, Jade Green a Bronze Taupe. IQOS ILUMA má na výber z piatich farieb: Moss Green, Pebble Beige, Pebble Grey, Azure Blue a Sunset Red. A na záver IQOS ILUMA ONE a jej päť farebných variácií: Pebble Beige, Pebble Grey, Denim Blue, Moss Green a Sunset Red. 

image
IQOS

Púzdra si môže dospelý užívateľ personalizovať z množstva farieb a textúr, pri zariadeniach IQOS ILUMA a IQOS ILUA PRIME je tiež široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače. 

image
IQOS

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 00:05